Oldal kiválasztása

Művészeti kurzus a Vaszary Villában

Szerző: | 2012-07-30.

Neves tanárok közreműködésével összművészeti kurzust rendeznek a Vaszary Villában. Az augusztus 16-26 között zajló kurzus célja, hogy a növendékek új műalkotásokat hozzanak létre. A zeneművek, a képzőművészeti alkotások, a mozgás, színészi játék és az irodalom ezúttal a víz téma köré csoportosul.

 

A különböző művészeti formákban a zenétől a mozgóképig, – átölelve a képzőművészet, zene, irodalom, tánc és színház alkotó erejét, – annak határterületeinek összeolvadásával születnek meg a kurzus ideje alatt az új művek. Klasszikus zeneműveket – elsősorban kamaraműveket-, illetve új, a munkafolyamat alatt született improvizációkat, darabokat, irodalmi, és képzőművészeti alkotásokat a fiatal művészek a kurzuszáró nyílt előadáson mutatják majd be augusztus 25-én 18 órakor a Vaszary Villában.

A kurzuson olyan fiatalok vesznek részt, akik fogékonyak a művészetek iránt és már legalább 3-4 éves szakmai tanulmánnyal rendelkeznek. Akik szeretnék bővíteni tudásukat, tapasztalataikat a tudatos, a megtanult, és az ösztönös improvizációk világában is. A kurzus ideje alatt a különféle szakmai műhelymunkák, a konkrét zeneművek elemzése, és a koncertre való felkészülés mellett közös órákon is részt vesznek a diákok. Részletek itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2022 >
Október

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004