Oldal kiválasztása

Cirkusz Füreden

Szerző: | 2012-08-03.

Látványos műsorszámokkal, ritka vadállatokkal újra Füreden az Eötvös-cirkusz. A nagy sikerre való tekintettel a társulat ebben a hónapban is fellép az Aquapark előtti parkolóban. A nagy múltú negyven fős cirkusz műsorában több tucat egzotikus állat lép majd a porondra. Nyerj jegyet az előadásra!

 

Az Ezeregy Attrakció a mesés Keletről című több mint kétórás előadásban az állatszámok mellett a speciális fénytechnika, a megidézett egyiptomi hangulat, illetve a légtornászok lélegzetelállító, akrobatikus bravúrjai is különleges élményt ígérnek.
Táncoló pónilovak, krokodilok, kajmánok, leguánok, skorpiók, tevék, lámák, zebrák, afrikai bivalyok, óriáskígyók és különleges mérges kígyók mellett oroszlánok és tigrisek előadását tekinthetjük meg a porondon. És persze vannak bohócok, légtornászok, zsonglőrök, illetve artisták nyaktörő mutatványokkal.

A piramisok és a sivatag hazáját olyan jellegzetes produkciók tárják a nézők elé, mint a Fátyol titkai, a Kelet csábítása vagy a Gyönyörűségek Kertje. Tűz-, tánc- és látványeffektek teszik emlékezetessé a titokzatos keleti utazást, melynek során találkozhatunk a közismert cirkuszcsalád több tagjával és megelevenedik Egyiptom gyönyörű királynője, Kleopátra. A programot ezúttal is nemzetközi sztárok bemutatói színesítik.

– Minden évben új előadást állítunk össze, hogy a visszatérő nézőknek is új élményt nyújthassunk. Az idei produkciónk szenzációja az igen ritka tibeti fehér tigris illetve a többi vadállat fellépése, amelyek a gyermekek és a felnőttek körében is nagy sikert aratnak – válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Eötvös Susy, a Cirkusz igazgatója.

A nagy elődökkel büszkélkedő, legendás cirkuszi társulat augusztus 6 – 17 között minden nap este nyolc órakor tartja előadásait az Aquapark előtti parkolóban felállított manézsban. A cirkuszpénztár minden nap 10-18 óra között nyitva lesz a helyszínen. A társulat családbarát kedvezményt is nyújt, egy felnőtt jegy mellé egy ingyen jegyet adnak. (infóvonal: 06/304019507)

NYERJEN CIRKUSZ JEGYET!

Van 40 jegyünk az Eötvös Cirkusz füredi műsorára. Lájkold Balatonfüred hivatalos Facebook oldalát és nyerhetsz az előadások valamelyikére egy belépőt. (A nyeremény jegyek 2 fő részére biztosítanak belépőt.)
Ha már ismerőse vagy az oldalnak osszad meg a Facebook oldalunkra feltett cirkusz linket, és szintén nyerhetsz.

Augusztus 6-án sorsolunk, a nyerteseknek saját Facebook oldalukon üzenünk.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004