Oldal kiválasztása

Sikeres volt a Dumafüred

Szerző: | 2012-08-07.

A SunCity az ország legviccesebb helyévé változott néhány napra, hiszen a hazai humor legütősebb alakjai léptek színpadra. Tíz nap alatt több mint harminc előadást láthatott a közönség, igazi kuriózumként egyszerre volt színpadon: Hajós András, Fábry Sándor és Sándor György.

 

Kovács András Péter bemutatta az Evolúciós elméletét, Hadházi László a magyarság-képét tárta a közönség elé, Bruti dalokat zengett, és a zseniális, Fényre Sötétedő Aradi Tibor is megcsillantotta a képességeit. A Szomszédnéni Produkciós Iroda feleltette a közönséget, Kőhalmi Zoltán pedig hipnotizőrként is bemutatkozott. Hajós András természetesen nem felejtette otthon a hangszerét, és az érzelmes dalok között profihoz méltó rutinnal szemléltette, hogy sörözés közben, zsebre dugott kézzel, nem lehet gitározni.

– Idén 10 napon keresztül 31 előadáson és koncerten vehettek részt az érdeklődők Balatonfüreden. Közel 9000 látogató jött el megnézni a rendezvényt, a vasárnapi Allstars est volt a nyári fesztiválok történetének leglátogatottabb eseménye, majdnem ezer nézővel, egyben a legmelegebb este is, így a látogatottsági és a hőségrekord is megdőlt. A leghosszabb előadás a Rádiókabaré felvétel volt, egy szünettel, három és fél órán keresztül szórakoztatták a fellépők a nézőket. A legtöbb időt Hadházi László töltötte a színpadon, a legnagyobb sikert pedig Beliczai Balázs zenés produkciója aratta, ahol első ízben hangzott el Liszt Ferenc-mű szintetizátoron a Dumaszínház történetében – fogalmazott Litkai Gergely a Dumafüred tagja.

– Egy este lépett színpadra Hajós András, Fábry Sándor és Sándor György is, a fesztivál legnagyobb, majdnem másfél órás csúszását okozva, ám mindezt ellensúlyozta, hogy nálunk volt látható hazánk egyetlen élő, Kossuth-díjas humoristája. A legkedveltebb italnak a rozé fröccs és a sör bizonyult, a leghűségesebb nézőink, szám szerint öten pedig mind a 31 előadást megtekintették, ami közepes mértékben törte meg őket, ezzel 10 nap alatt megközelítőleg 55 órányi humorbevitelben volt részük – összegezte a humorista a történteket.

– Nagyon sikeres volt a Dumafüred, teltházzal mentek az előadások, csupa pozitív visszajelzést kaptunk – mondta Lucza Árpád, a SunCity-t üzemeltető S.D. Park Kft. társtulajdonosa, majd hozzátette: A programok folytatódnak egész nyáron, augusztus 16-án keressük a strandok legszexibb lányait a BeachGirl 2012 választáson, augusztus 18-án pedig BeachBall party Mark Knight-tal, és természetesen sok meglepetés várja a látogatókat a nyár végéig.”

Forrás, fotó: Just Creative

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004