Öbölátúszás olimpiai bajnokkal

Várhatóan Gyurta Dániel olimpiai bajnok részvételével rendezik meg augusztus 18-án, szombaton a Balatonfüred és Tihany közötti öbölátúszást. A legrégebbi balatoni átúszó verseny rajtja reggel kilenckor a Hotel Uni partjánál lesz, díjátadást délután a Kisfaludy színpadon.

 

A hagyományos 3,5 km-es táv indulói a balatonfüredi Hotel UNI strandjáról rajtolhatnak augusztus 18-án reggel 9 órától 13 óráig folyamatosan. A cél a tihanyi hajóállomás melletti strand, amely szép környezettel fogadja a távot teljesítőket, akik a célba érkezéskor emblémázott pólót kapnak.

Az előrejelzések szerint a verseny napján nem lesz erős szél, és a víz hőmérséklete is alkalmas lesz a szabadvízi úszásra, azoknak is, akik még nem elég gyakorlottak és a rövidebb átúszó távot választják, amit a szélvédett öbölben szinte mindenki teljesíthet.

A versenyre többféle kategóriában és korcsoportban lehet nevezni, így várják az egyéni úszókat, továbbá cégek, családok, baráti társaságok csapatként jelentkezését is. Kedvezményesen előnevezni augusztus 3-ig lehet.

A versenyekről további frissített információ a www.obolatuszas.hu lapon lesz folyamatosan olvasható.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.