Oldal kiválasztása

Nyárbúcsúztató regatta

Szerző: | 2012-09-20.

Olimpiai bajnokok, sztárok és turisztikai szakemberek egy hajóban. A hétvégén rajtol Füredről a Magyar Turizmus Regatta – a turisztikai szakma idei legfontosabb sport eseménye, amely a Balaton egyik legnagyobb szezonzáró programja is egyben. A kempingben ingyenes programok.

 

Lesz külön celebhajó illetve olimpikonhajó. Rajthoz áll többiek között Görög Zita – modell, Király Linda – énekesnő, Nagy Adri – énekesnő, Mádai Vivien – műsorvezető, Erdőhegyi Brigitta – énekesnő, valamint Szabó Gabriella, Kökény Roland, Dombi Rudolf, Csipes Ferenc, Horváth Gábor olimpiai bajnokok.

A Turisztikai Menedzserek Szövetsége (TMSZ) által szervezett versenyre – amelynek fővédnöke ezúttal is Litkey Farkas, tízszeres Kékszalag győztes vitorlázó – több mint 30 turisztikai vállalkozás nevezett. A szállodák és utazási irodák mellett a Magyar Turizmus Zrt., valamint a turisztikai kormányzat szakpolitikusai is részt vesznek az eseményen.

A verseny a reggeli szabadedzéssel kezdődik, amelyet a délelőtti túra-, majd a délutáni pályafutam követ. Napközben a füredi kempingben ingyenes felnőtt- és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. A szerencsés vendégek még motorcsónakkal is cikázhatnak majd a vitorlások között.

Horváth Gábor, olimpiai bajnok, a TMSZ sporttagozatának vezetője elmondta, hogy a tavalyi rendezvény sikerét látva több televízió és rádió jelezte részvételi szándékát, így ezúttal médiahajót is indítanak.
A futamokat hat órakor az ünnepélyes díjátadó követi, este nyolckor pedig egy fűtött sátorban a  BEST OF zenekar ad koncertet (Rákóczi Ferenc, Buza Sándor, Garami Gábor és Balázs, Büdi Szilárd), valamint DJ Váczi Feri.


balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart