Oldal kiválasztása

Díjat kapott az Annabella

Szerző: | 2012-09-24.

A Magyar Szállodaszövetség alapította Idősbarát Szálláshely díjat idén a Hotel Annabellának adományozták. A 2005-ben alapított elismerést azok a szálláshelyek kapják, amelyek több minőségi szolgáltatást illetve programot biztosítanak az idősebb korosztályok számára.

 

A díjakat minden évben az Idősek Világnapja alkalmából tartott rendezvényen adják át ünnepélyes keretek között. A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Szövetsége kezdeményezésére alapított díjat Vászolyi Judit igazgatónő vette át a Belvárosi Színházban tartott ünnepségen.

A Hotel Annabella idén kétszer is helyet adott az „Életet az éveknek” nyugdíjas fesztiválnak, a teltházas, jó hangulatú rendezvények valószínűleg közrejátszottak a díj odaítélésében.

A Danubius szállodalánc két füredi hotelében, az Annabellában és a Marinában idén is jó szezont zártak, az augusztus végi adatok szerint a tavalyi évhez képest közel tíz százalékkal nőtt a forgalom. A vendégéjszakák száma is jól alakult, a két szállodában minden eddiginél többször volt teltház. A belföldi vendégek idén jellemzően 4-5 napot töltöttek a hotelekben.
A két szállóban egyébként már a 2013-as szezonra is lehet foglalást kérni, az előjegyzések szerint a tavalyihoz képest itt is tíz százalékos növekedés tapasztalható.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004