Kórházba vitték a fiatal kézilabdást

A mentők a pályáról vitték kórházba a füredi kézilabda csapat támadóját, Pulay Gábort, a hétvégi Orosháza elleni bajnoki meccsen. A mérkőzés első félidejében megsérült és eszméletét vesztő jobbátlövő állapota kielégítő, a tizenkilenc éves sportoló információink szerint szerdán elhagyhatja a kórházat.

 

A füredi jobbátlövő az első félidő 13. percében egy támadás közbeni lökés után elvesztette az eszméletét, és olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőknek kellett a helyszínről a veszprémi kórházba szállítaniuk.

Bene Tamás, a klub ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta: a 24 órás megfigyelést követően a játékos jobban van. Ha egyéb komplikációk nem jelentkeznek, a 19 éves balkezes átlövőt várhatóan szerdán kiengedik a kórházból, és rövidesen elkezdheti az edzést.

Pulay Gábor tavaly érkezett a füredi csapathoz a Dunaferr SE-től. Nagy tehetségnek tartják, fiatal kora ellenére értékes gólokat szerzett eddig a csapatnak, az Orosháza elleni mérkőzésen is gólt dobott a sérülése előtti percekben. A bajnoki mérkőzést egyébként 24:23 arányban, nagy küzdelem után a füredi együttes nyerte meg.

A Füred tévé felvételén látható a sérülést okozó jelenet. Itt.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.