Oldal kiválasztása

Látvány szökőkút és imázsfilm készül

Szerző: | 2012-12-07.

63 milliós uniós támogatást kapott a turisztikai egyesület tevékenységeinek fejlesztésére. Egyebek mellett látvány szökőkút épül a Balatonon, bemutató film készül a városról, a Koloska-völgyben Nordic Walking útvonalat létesítenek és változtatnak az egyesület marketingjén is.

 

A Turisztikai Egyesület az Új Magyarország Fejlesztési Terv Regionális Fejlesztési Operatív Program keretében nyerte el a vissza nem térítendő támogatást – jelentette be sajtótájékoztató keretében Vászolyiné Dobrosi Ágnes az egyesület elnöke.
A TDM pályázat legfontosabb elemei a marketingkommunikáció, az eszközbeszerzés, valamint a rendezvényszervezés. Az elnyert pályázattal lehetőség nyílik továbbá több tanulmány illetve fejlesztési stratégia elkészítésére, a térség úgynevezett vonzerőleltárának-tudástárának összeállítására, a turisták elégedettségét elemző felmérésre valamint a szolgáltatói igények feltárására.

A tervek szerint a jövő évi Vitorlabontó ünnepségre egy látvány szökőkutat alakítanak majd ki az Esterházy strand előtti vízfelületen, a jelenlegi Tourinform iroda és borászati látogatóközpont földszintjén pedig kiállítóteret létesítenek. A Koloska völgyben Nordic Walking útvonalat alakítanak ki, de haszongépjármű beszerzésesére is lehetőség nyílik. A beruházások megkezdéséhez szükséges közbeszerzési eljárások már folyamatban vannak – hangzott el a Flamingó Hotelben tartott tájékoztatón.

Az egyesület fejleszti a kiadványait, a városra jellemző emblematikus ajándéktárgyakat készíttet, rádiós és tévés hirdetéseket szervez és imázs film is készül Füredről.

A Romantikus Reformkor-Séta a századok között fesztivál programjaira is költenek majd a pályázati forrásból illetve megrendezik az Első Európai desztináció marketing konferenciát.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004