Oldal kiválasztása

Új vezetés az Anna Grand Hotelben

Szerző: | 2013-01-09.

Management szerződést kötött az Anna Grand Hotel Kft. a több hazai szálloda üzemeltetésében részt vállaló Service4You cégcsoporttal. A hotel profilja nem változik, az együttműködéstől hatékonyabb értékesítést és a vendégkör bővülését várják. Új igazgatót is kapott a négycsillagos hotel.

 

– Mától Szíjártó Csaba veszi át a hotel igazgatását, aki jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik, hiszen 13 éven át volt a balatonkenesei Hotel Marina Port igazgatója. A korábbi igazgatónk tavaly ősszel felmondott, abban bízom, hogy az új vezetéssel még jobban működik majd az Anna Grand Hotel.
A Service4You csoporttal is szerződést kötöttünk, nagy reményeket fűzök az együttműködéshez. Három hónapos próbaidőn vagyunk túl, novemberben és decemberben is több vendégünk volt, mint 2011 hasonló időszakában, és úgy tűnik a januári vendégszámunk is jobban alakul. Sikeres volt tehát a próbaidőszak ezért döntöttünk a szerződéskötés mellett. Marad az arculat, maradnak a szolgáltatások, sőt marad a mi önálló értékesítési csoportunk is, a Service4You segít hatékonyabbá tenni a működésünket. Egyértelműen a vendégkör bővülését és nagyobb forgalmat várok az együttműködéstől – válaszolta a balatonfured.hu érdeklődésére Lengyel Ernő az Anna Grand Hotel tulajdonosa.

Több évtizedes idegenforgalmi szakmai tapasztalattal rendelkező alapítói a Service 4 You Hotel Management Company-t 2008-ban azzal a céllal hozták létre, hogy professzionális szálloda üzemeltetési stratégiát nyújtsanak független, láncokhoz nem tartózó szállodák tulajdonosainak és munkájuk során felmerülő nehézségeik megoldását tanácsadással segítsék. A jelenleg tíz hazai szálloda tevékenységét segítő cég az Anna Grand Hotel esetében is azt vállalta, hogy közreműködik a szálló minél eredményesebb üzemeltetésében, bevételnövelő és hatékonyságjavító szaktanácsokat ad illetve erősíti a marketing-értékesítési területet.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004