Oldal kiválasztása

Hazaengedték a kollegistákat

Szerző: | 2013-01-17.

Az időjárási viszonyok miatt a megyei tanintézményekbe járó kollegistákat, így a füredi középiskolásokat is, még a mai napon hazaengedik a bentlakásos tanintézményekből, akik pedig ma, január 17-én nem tudtak eljutni az iskolájukba nem kapnak igazolatlant – döntött mai ülésén a Megyei Védelmi Bizottság.

 

A tanintézményekben pénteken is lesz tanítás, az iskolák nyitvatartási idejében a diákok felügyelete biztosított. A pénteki tanításról a hóhelyzet miatt hiányzó diákok távollétét is igazoltnak tekintik.

Duna Katalin, a Lóczy Lajos Gimnázium igazgatója kérdésünkre elmondta: 102 bejáró tanuló hiányzott a középiskolából csütörtökön, ők a hóhelyzet miatt nem tudtak eljutni a gimnáziumba, a lóczys kollegisták pedig már délelőtt hazamehettek.

Tekintettel a kedvezőtlen időjárásra az önkormányzat úgy döntött, hogy a Balaton Volán Zrt. balatonfüredi helyi autóbuszjáratain január 17-én csütörtökön és 18-án pénteken ingyenes az utazás. A katasztrófavédelem mindenkit arra kér, hogy a várható nagy hideg és havazás miatt az autók helyett inkább a tömegközlekedést használják.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004