Oldal kiválasztása

Megújítják a hazai vitorlázást

Szerző: | 2013-02-19.

A hazai vitorlázás megújítását célzó Festetics-program keretében a vitorlás szövetség bevezeti a Magyar Vitorlás Kártyát. A versenyzőkön kívül a szövetségi tagok, a hajó tulajdonosok és a vízi vezetői engedéllyel rendelkezők is kérhetik az okmányt. Húszezer igénylőre számítanak.

 

Gál András Levente, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke kiemelte: a kártya bevezetése része annak az egész sportágat felölelő átfogó programnak, amely révén szeretnék megújítani, fejleszteni a hazai vitorlázást.
A Magyar Vitorlás Kártya egy átláthatóbb, kezelhetőbb és naprakészebb elektronikus nyilvántartási rendszert biztosít majd. A szövetség reméli, hogy a kártya révén a rendszeresen versenyzők mellett a sport iránt érdeklődő újabb tagokkal bővülhet a hazai vitorlás társadalom.

A tavasztól igényelhető kártyával a tervek szerint az egyes szolgáltatásokat egyszerűbben és gyorsabban lehet igénybe venni, használata a rendszeres meteorológiai és egyéb tájékoztatás mellett különböző kedvezményekkel és előnyökkel jár majd.

A Füred tévé stábjának Detre Diána olimpikon, a szövetség kommunikációs vezetője nyilatkozott. Videó itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004