Oldal kiválasztása

Újra piac Füreden

Szerző: | 2013-03-20.

Újra kinyit a termelői és bolhapiac a vásárcsarnok előtti téren.  A kirakodóvásár igazodva az igényekhez idén szombatonként üzemel majd. Napijegy váltásával lehet árusítani a piacon, a szervezők elsősorban termelőket várnak. Bioélelmiszer, bor, pecsenye, használtcikk és régiség együtt.

 

– Igazodva a vásárlók és az árusok igényeihez, idén szombatonként üzemel majd a piac, remélhetőleg így sokkal nagyobb lesz a forgalom. Új kőasztalokat helyeztünk ki a térre, lesznek pavilonok is. Továbbra is az a cél, hogy egy minőségi vásárnak adjunk itt helyet, várjuk a termelők jelentkezését és azokét, akik még jó állapotban lévő tárgyakat, régiségeket kínálnak. A körülmények kulturáltak, hely van bőven, már az első piac napon kinyit a pecsenyesütő, így lehet majd enni, inni is a téren. Abban bízunk, hogy egyre bővül majd az árusok kínálata – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Szeles Ákos, a Probio Zrt munkatársa.

Őstermelők, kereskedők, bioélelmiszer illetve termék készítők, régiség illetve használtcikk piacozók, népművészeti és népi iparművészeti termékeket forgalmazók, pecsenyesütők, és bor-termelők jelentkezését várják ezúttal is. Megfelelő őstermelői illetve kereskedői iratokkal rendelkezők jelentkezhetnek a vásárba, a bolhapiacra viszont a helypénz kifizetése után bárki kihozhatja eladásra kínált tárgyait.

A március 23-án induló piac minden szombaton 07-15 óra között lesz nyitva, árusítani napidíj ellenében lehet.

Előzetes jelentkezés és további információ hétköznap: 7-12 óra között személyesen a vásárcsarnok igazgatójánál illetve telefonon a 30/950-6261 telefonszámon vagy a probiort@probiort.hu e-mail címen lehet.

Fotók a tavalyi piacról a kis képre kattintva.

{photogallery}1141{/photogallery}

A Probio Zrt. igazodva az igényekhez, tavaly áprilisban nyitotta meg az új piacot a vásárcsarnok előtti téren, ahol a vörösboros lekváron át, a házi készítésű mézen, szőtteseken, palántákon, antikvár könyveken keresztül a használtcikkekig sokféle portékát lehetett kapni.

 

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004