Oldal kiválasztása

Az Anna Grand a legjobb

Szerző: | 2013-03-26.

Az Anna Grand Hotelt választották a 2012-es év legjobb wellness szállójának. A Budapest Week Publishing által 1993-ban alapított, évente kiadott Best of Budapest & Hungary díját a szakma és a vendégek szavazatai alapján ítélték oda. A versenyben az összes magyarországi szálloda indulhatott.

– A recepciótól, az éttermen és a szobákon át a konyháig, mindenhol minőségi szolgáltatásokat kell nyújtani. Ebben a díjban a hotel teljes személyzetének a munkája benne van. Az elismerés tovább erősíti a szállodánkat, nyilván marketing szempontból is jó üzenete van, de talán az még lényegesebb, hogy visszaigazolást kaptunk arról: a szolgáltatásainkkal elégedettek a vendégek – válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Szijártó Csaba igazgató, aki az év elején vette át a hotel vezetését.

Az Anna Grand Hotel wellness részlege új elemekkel bővült, idén már van szauna szeánsz, dinamikus jóga, pilates illetve vízalatti torna. A szálloda nyitva áll mindenki előtt, a különböző szolgáltatásokat nemcsak a hotel vendégei vehetik igénybe. – Várjuk a füredieket is, számukra ugyanúgy elérhetőek a wellness és egyéb szolgáltatásaink, illetve a programjaink – tette hozzá Szijártó Csaba.

A Budapest Week Publishing 1993 óta, minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A nyílt szavazáson beérkezett voksok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda mintegy hatvan kategóriában a legjobb hazai vendéglátó-, szálloda-, és más szolgáltatói szférának az elismeréseket.

A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint egy szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó. A díjazottak kiválasztásában nagy szerepet játszik a közönség, a nyílt szavazás minden év decemberében indul és a gálaest előtt három héttel zárul. Bárki voksolhat, kategóriánként egy szavazat adható.
A szolgáltatók minőségét a kiadó szakmai bizottsága ellenőrzi, bírálja el és dönt végül ki kapja adott évben a minősítést. A díj odaítélésének feltétele, hogy a szolgáltató magas minőségű, és mindig azonos színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Az Anna Grand Hotelt tavaly is a legjobb hazai wellness szállónak választották meg, 2011-ben a Budapest Business Journal által alapított Spa&Relax Guide díjat, 2009-ben pedig a Day Holiday Kft. Aranynap díját nyerte el a hotel az „Év vidéki wellness szállodája” kategóriában.

A hotel cukrászai Varga Zsuzsanna és Szita Tibor is országos díjat nyertek. Videó itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004