Oldal kiválasztása

Modern szerver-központ Füreden

Szerző: | 2013-03-28.

Megbízható, és a legmodernebb technikai követelményeknek megfelelő szolgáltatást biztosít a térség első magas felszereltségű szerverterme. A füredi innovációs központban kialakított szerverterem maximális biztonságú adattárolást valamint információáramlást valósít meg.

 

A Pelsoft KFT finanszírozásával megvalósuló beruházás révén bárki biztonságban tudhatja azokat a számítástechnikai eszközeit, amik a napi ügymenetéhez nélkülözhetetlenek. A vadonatúj szerverterembe csakis ipari felhasználásra gyártott, magas minőségű, nagy teljesítményű alkotóelemek kerültek. Energiaellátása akkor is zökkenőmentes munkát tesz lehetővé, ha az áramszolgáltatónál kimaradás érzékelhető: a szünetmentes tápegységeken kívül diesel aggregátor is gondoskodik a zavartalan működésről.
Nagy teljesítményű ám gazdaságos és környezetkímélő légkondicionálók biztosítják a megbízható működést. Tűzvédelmi szempontból a helyiség saját, önálló, automata oltórendszerrel, és tűzjelző központtal rendelkezik. A terembe történő bejutás pedig mágneskártyával és számzáras beléptető- rendszeren keresztül történik. Mindehhez 24 órás szakmai felügyelet társul.

Napjainkban a vállalkozások, intézmények és szervezetek nem létezhetnek informatikai háttér nélkül. Az itt felgyűlt adatokat szervereken tárolják, illetve ezeken keresztül folyik az adatok mozgatása, cseréje. Ahhoz, hogy a számítástechnikai háttér ne sérüljön biztonságos szerverekre van szükség.

A termet a cég balatonfüredi székhelyén, a Rendszertudományi Innovációs Központ irodaházában alakították ki. A Pelsoft KFT a szerverszoba továbbfejlesztését tervezi, ezzel is gazdagítva a térség informatikai szolgáltatás-kínálatát.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004