Oldal kiválasztása

Több százan futottak – Tele volt a part

Szerző: | 2013-04-15.

Ötszázan álltak rajthoz a hétvégén a nagy érdeklődés mellett rendezett Maratonman versenyen. Tóth Gabi koncertezett, Nick Árpád erőbemutatót tartott. Ideális idő, vonulás a parton, zsúfolt kávéházi teraszok, sorban állás a fagyiért. Ez volt az év első igazi napsütéses hétvégéje.

 

A 2013-as Maratonman-sorozat első versenyét a férfiaknál Beda Szabolcs, a nőknél pedig Hornyák Zita nyerte meg. A félmaratonon Pelsőczy Attila és Garami Kata végzett az élen. A mezőnyben két profi ökölvívó világbajnok is futott, Balzsay Károly és a német Sebastian Zbik, mindketten a félmaratoni távot teljesítették. Részletes eredmények itt.

Tóth Gabi koncertjén készült fotók a honlap Facebook oldalán itt láthatók.

– Ugyan korábban az edzőtáborokban, vagy egy-egy profi meccsre készülve, futottam már ennyit egyszerre, de hivatalosan ez volt az első félmaratonom. Kellemes tempóban, gyakorlatilag mosolyogva futottam végig. Óriási volt végig a hangulat. Nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, mert kedvet csinálnak a sportoláshoz – mondta a befutónál Balzsay Károly.

A Maratonman-sorozat június 15-én folytatódik Füreden.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004