Oldal kiválasztása

Indul a város két legnagyobb szállodája

Szerző: | 2013-04-18.

Startolnak a Danubius füredi szállodái. A 389 szobás Annabella és a 349 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együtt Füred éves idegenforgalmi adóbevételének jelentős százalékát adják. Az előfoglalások alapján a tavalyinál jobb szezonra számít az igazgató.

 

Az Annabella már kinyitott, egy hét múlva, április 25-én nyit a Danubius lánc másik tagja, a Marina is. Az előfoglalások biztatóak, a tavalyi jó szezonhoz képest is több vendég várható a hotelekben. Az Annabellában 64 szobát újítottak fel teljesen és korszerűsítették a konyhát, a szolgáltatások terén pedig bővítették az étlapot, a ezentúl nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra.

– Évek óta sikerrel működik az előfoglalási rendszerünk. Január és április között húsz százalék kedvezménnyel foglalható nálunk szállás akár a főszezonra is, amivel sokan élnek, éves szinten mintegy huszonötezer szobaéjszakát jelent ez. Egy-egy füredi programhoz köthető csomagokat is kínálunk, így például a Hal és Borünnep vagy a Reformkori hétvégére szinte már most nincs szabad kapacitásunk. A tavalyinál is eredményesebb évre számítok, persze ehhez az is kell, hogy a főszezonban jó legyen az idő. Közel negyvenmillió forintot költöttünk a két szálloda fejlesztésére. Az a cél, hogy az Annabella még az idén háromcsillagos superior minősítést kapjon, amire a fejlesztések révén minden esélyünk megvan, hiszen a szolgáltatásaink megfelelnek ennek. Valamennyi régi, elavultabb szobát felújítottuk, ami egyértelmű minőségi változást jelent – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vászolyi Judit, szállodaigazgató, aki elmondta: a két szállodában összesen száznyolcvan, zömében füredi dolgozó igyekszik majd kiszolgálni a vendégeket.

Idén negyvenöt éves jubileumát ünneplő Annabella vendégkörét 65 százalékban a külföldi, elsősorban Németországból, Hollandiából, Belgiumból és Oroszországból érkező turisták teszik ki, míg a Marinában fele-fele arányban vannak a belföldi illetve külföldi vendégek. Mindkét szállodában gyakoriak a csoportok, az Annabella például mindjárt telt házzal nyitott, hiszen az Életet az éveknek nyugdíjas amatőr művészeti fesztivál 1200 résztvevője kapott itt szállást. (Képünkön Vászolyi Judit a rendezvény megnyitóján köszönti a vendégeket.)

Az Annabellában 389 szoba mellett több légkondicionálóval, mini bárral ellátott lakosztály várja a vendégeket, továbbra is igényelhetők az összenyitható szobák. Nyitott és fedett úszómedence, szauna és masszázs áll a vendégek rendelkezésére, a saját balatoni strandon pedig különböző sportolási lehetőségek várják a vendégeket.

A Marinában idén is folytatódik, a városban egyedüliként bevezetett és igen sikeres all inclusive program. Itt is korszerűsítették a konyhát és az igényekhez igazodva kialakítottak negyven családi szobát.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004