Nyári kézilabdás tábor

A Balatonfüredi Kézilabda SE szervezésében kézilabdás tábor indul gyerekeknek a tanév befejezése után, amelyet a sokszoros válogatott és világ-válogatottban is szerepelt Pásztor István vezet. A sokféle programot nyújtó táborra május közepéig lehet jelentkezni.

 

Megfelelő számú érdeklődő esetén, a tervek szerint a tanév vége után, napközis és bentlakásos rendszerben is várják a tíz év feletti, kézilabda iránt érdeklődő lányokat és fiúkat.
Napi két edzéssel ismertetik meg a gyerekeket a sportág alapjaival, egyúttal a klub nem titkolt célja, hogy a tehetséges gyermekek fejlődését nyomon követve, később lehetőséget adjanak valamelyik füredi utánpótlás csapatnál.

A szakmai programokhoz kapcsolódva strandolást, kirándulásokat is szerveznek a résztvevőknek, és minden héten egy meglepetés sztárvendég érkezik az edzésekre az MKB KC és a BKSE csapatából. Csoportos jelentkezés esetén kísérő tanárokat és szülőket is szívesen látnak.

Az ellátás napi  háromszori főétkezésből és uzsonnából állna. A szállás a város szívében, az egyik családias panzióban lesz. Napközis rendszerű ellátás esetében ebédet, uzsonnát biztosítanak. A táborba érkezés hétfőn a délelőtti órákban, hazautazás pénteken délután.

A tábor ára: napközis rendszerben 20 ezer Ft,bentlakásos formában 35 ezer Ft.
Jelentkezni, érdeklődni május 15-ig az alábbi telefonszámon, e-mailben lehetséges: Pásztor István 36 30 9938680, pasztoristvan15@gmail.com

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.