Oldal kiválasztása

Vitorlás akadémia Füreden

Szerző: | 2013-05-24.

A kilencszeres világbajnok Majthényi Szabolcs mellett a legutóbbi két olimpián szerepelt Berecz Zsombor, valamint a sydneyi játékokon indult Goszleth Marcell lesznek az Audi Sailing Academy oktatói. A Sports&Arts által alapított vitorlás akadémia bázisa a Silver Resort Hotel kikötője lesz.

 

Az akadémia flottáját ELAN 310-es hajók alkotják. Szépfy Zsombor, a Sports&Arts marketing-menedzsere a sajtótájékoztatón elmondta, a projekt létrehozását az ihlette, hogy vitorlás berkekben régóta van igény ilyen típusú képzésre, amely komplex tudást biztosít, kitűnő edzőkkel és kiváló hajókkal.
A Balatonföldváron hétfőn kezdődő Repülőhollandi-világbajnokságra készülő Majthényi Szabolcs szerint nagy kihívás a kurzusok vezetése, mivel várhatóan sok olyan tanítványa lesz, akivel a Balatonon versenyeken is találkozik.

– A szakmai projekt elkészítésénél igyekeztünk figyelni arra, hogy megfelelő arányban legyenek az elméleti, szárazföldi tananyagok a vízi gyakorlatokkal, mert nem elég testben vitorlázni, legalább olyan fontos, hogy fejben is minden pillanatban ott legyünk” – hangsúlyozta edzőtársai nevében is Majthényi Szabolcs.
Az akadémia első kurzusát június 5-7-én rendezik Berecz Zsombor vezetésével.

Forrás: MTI

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004