Oldal kiválasztása

Biopiac a Vásárcsarnoknál

Szerző: | 2013-06-13.

Június 23-ától kezdve minden vasárnap szakosodott biopiac lesz a Vásárcsarnok melletti területen. A biopiac új koncepcióval, a frissen nyílt BioBalaton szervezőinek révén üzemel majd. A szombati termelői és bolhapiac továbbra is a szokott időben és kínálattal várja a vendégeket.

 

– A biopiac teljesen új koncepcióval nyit, tovább erősíti a termelői piacunk szolgáltatásait. Nem titkolt szándékunk, hogy ezzel is növeljük a felső városrész látogatottságát, és bővítsük idegenforgalmi kínálatát – válaszolta kérdésünkre Szeles Ákos a Probio Zrt. munkatársa.

Vasárnaponként „kis Reggeli utcazene” címmel tematikus kóstoló napokat tartanak a Vásárcsarnoknál, elsőként június 23-án. A felállított pavilonban és asztaloknál elsősorban sajtok és borok lesznek kaphatók, de reggelizni is lehet majd.
A délelőtt üzemelő piacon a tervek szerint mindig lesz egy-egy zenész, aki hangulatossá teszi a kóstolást- tudtuk meg Járosi Tamástól, a BioBalaton kitalálójától, aki hozzátette: a kerékpárosok igényeihez igazodva a Kemping melletti BioBalaton piacon ezentúl minden nap reggel 9 órától nyitva lesznek és bioélelmiszerekből készült street-food falatokkal illetve házi készítésű italokkal várják a betérőket.

A BioBalaton öko-piacról bővebben itt olvasható.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004