Oldal kiválasztása

Eötvös Cirkusz a városban

Szerző: | 2013-06-26.

Új, látványos műsorszámokkal, ritka vadállatokkal, közel két hónapig vendégszerepel Füreden az Eötvös Cirkusz. A manézs a Kisfaludy strandnál áll. A nagy múltú ötven fős cirkusz Ibériai kavalkád című műsorában elbűvölő artistanők és egzotikus állatok lépnek porondra. Nyerj jegyet az előadásra!

 

Az Eötvös Cirkusz Gran Fiesta 2013 új műsora igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést tartogat az új szuper produkció. Szilaj andalúz mének egyedülálló magasiskolája, fess lovasok és elbűvölő artistanők produkciói a kupola alatt.  A manézs ezúttal forrongó arénává alakul. Granadából, egzotikus állatok parádéja. Bravúros dalmatatorna az Escorial kutyaiskolából, 101 dalmata a porondon. Két tonnás víziló, továbbá a fehér tigris, a fehér oroszlán, a nagyon ritkának számító rosato tigris, illetve a szibériai tigris közös produkciója, valamint tevék, lámák, zebra, lovak szabad idomítása.

Légtornászok lélegzetelállító, akrobatikus bravúrjai, és persze vannak bohócok, zsonglőrök, illetve artisták nyaktörő mutatványokkal. A programot ezúttal is nemzetközi sztárok bemutatói színesítik.

– Minden évben új előadást állítunk össze, a családi hagyományt visszük tovább, a legfontosabb a tartalmas, minőségi, szívvel-lélekkel porondra vitt műsor. Nyugodt lelkiismerettel mondhatom műsorunk megállná a helyét Európa bármely cirkuszában. Az idei produkciónk szenzációja az igen ritka rosato tigris illetve a fehér oroszlán. Olasz állatidomár viszi őket a porondra – válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Eötvös Susy, a cirkusz igazgatója, aki hosszú éveken át maga is légtornászként lépett fel.

A nagy elődökkel büszkélkedő, legendás cirkuszi társulat június 28. és augusztus 20. között a hétfők kivételével minden nap este nyolc órakor tartja előadásait. Szombatonként pedig két műsor várja a közönséget a Kisfaludy strand szomszédságában lévő Mészöly Géza utcában, a gokart pálya mellett felállított manézsban. A cirkuszpénztár minden nap 10-18 óra között nyitva lesz a helyszínen. A társulat családbarát kedvezményt is nyújt, egy felnőtt jegy mellé keddenként és szerdánként egy ingyen jegyet adnak. (infóvonal: 06/304019507)

NYERJ CIRKUSZ JEGYET!

Van 50 jegyünk az Eötvös Cirkusz füredi műsorára. Lájkold Balatonfüred hivatalos Facebook oldalát és nyerhetsz az előadások valamelyikére egy belépőt. (A nyeremény jegyek 2 fő részére biztosítanak belépőt.)

Ha már ismerőse vagy az oldalnak osszad meg a Facebook oldalunkra feltett cirkusz linket, és szintén nyerhetsz. A nyertesek névsorát a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Jelentkezés a Borhetekre

Augusztus 9. és szeptember 1. között rendezik meg idén a Borheteket. 24 borász települ ki a sétányra.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004