Oldal kiválasztása

FüredJam – Koncertek fruttival

Szerző: | 2013-07-31.

Vad Fruttik, Ferenczi György és a Rackajam, Ocho Macho, Puhító, újra FüredJam. Kétnapos zenei fesztivál, koncertek a szabadtéri színpadon, jó zenekarok, a fellépések között kultúrkommandó. A Kisfaludy Színház hiánypótló, könnyűzenei fesztiválja augusztus elején. Nyerj jegyet a koncertekre!

 

A tavalyi debütálás után folytatódik a Kisfaludy Színház szervezte füredi, egyedi zenei fesztivál, szerethető, ismert, minőségi zenét játszó zenekarokkal. A koncertek a Balaton Szabadidő Központ szabadtéri színpadán lesznek augusztus 9-10. között.

A FüredJam első napján, augusztus 9-én, pénteken a reggae, a punk és a latin zenét sajátosan keverő Ocho Macho ad koncertet, de előttük a súlyos költőket, Jimi Hendrixet, a magyar népzenét, a soul-t, és a legsötétebb bluesokat is lehengerlő erővel megszólaltató Ferenczi György és a Rackajam lép színpadra. A szájharmonika-művész, énekes, hegedűs, és gitáros ellentmondást nem tűrő, szívből jövő muzsikája igazi jó hangulatot ígér.

A második nap, augusztus 10-én, este kilenckor a saját meghatározásuk szerint metálszambát játszó Puhító kezdi a bulit. Groove-ok és spleen-ek, ütősök-fúvósok, áthallások és elhajlások: latinos ritmusok, rockos hangzás, slágeres dallamvilág, és még némi balkáni beütés. A 2000-es évek derekán összeállt zenekar a derűs kísérletezés és kalandozás közben lendületesen tolja a saját szerzeményeket. Videó itt.

A fesztivált a Sárga zsigulival elhíresült Vad Fruttik zárja. A zenekar az elmúlt évek nagy hazai alternatív befutóinak egyike, zenéjük színes, több stílust keresztező, hol energikusabb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol ironikusabb popzene. A zenekar 2005-ben tűnt fel Szerelmes dal című számával, aztán a Lehetek én is, vagy épp a Nekem senkim sincsen című dalok meghozták az áttörést, a komoly országos ismertséget, és népes rajongó tábort kerekítettek a várpalotai zenekarnak. A pop, a rock, a funk, a lounge, és az elektronikus zenét ötvöző Fruttik Füreden is belekiabálják majd az éjszakába, hogy „Szóljál má’ mutternak, dobjon le szotyira pénzt!”

Mindkét napon a kapunyitás este 8 órakor lesz, kilenckor kezdődnek a koncertek. Az első és második napra külön-külön 2500 forint a belépő, a kétnapos fesztivál jegy 4000 forintba kerül.
Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni illetve elővételben a Kisfaludy Színház honlapján. Jegyinformáció: 30/5027-132.

NYERJ JEGYET A KONCERTEKRE!

Van 10 jegyünk a FüredJam-re! Lájkold Balatonfüred hivatalos Facebook oldalát, és belépőt nyerhetsz a koncertekre. (A jegyek mindkét napra érvényesek.)

Ha már ismerőse vagy az oldalnak oszd meg a Facebook oldalunkra feltett FüredJam linket, és szintén nyerhetsz.

A nyertesek nevét Balatonfüred Facebook oldalán tesszük közzé. Itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2024 >
Június
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004