Balatonfüred közigazgatásáért díj

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Balatonfüredi Járási Hivatal Járási Földhivatala egyik kormánytisztviselője, Hámos István érdemelte ki az idei évben a „Balatonfüred közigazgatásáért” kitüntetést. A díjat dr. Bóka István polgármester adta át a közszolgának.

A város önkormányzatának képviselő-testülete által adományozott díjat dr. Bóka István polgármester adta át a közszolgának, aki 1985 óta dolgozik a földhivatalban. Hámos István – aki a köz szolgálatában eltöltött 28 év alatt megszerzett tapasztalatait az ügyfelek felé nyújtott minőségi ügyintézésben kamatoztatja – példaértékű munkája elismeréseként vehette át a kitüntetést. A kormánytisztviselőt mind vezetői, mind kollégái nagyra becsülik.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal nevében dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott gratulált a kitüntetettnek. Köszöntő szavaiban elmondta, István áldozatos munkája kiváló példa arra a partnerségi viszonyra, amit a Magyary-program is célként fogalmaz meg – hogy az állam elsősorban mint segítő fél jelenik meg az állampolgárok számára. Ez az elismerés Balatonfüred város lakosainak megbecsülését is kifejezi.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.