Tűzijáték és koncertek

Augusztus 20-án este kilenc órától nagyszabású és különleges tűzijáték lesz Füreden. A külön erre az alkalomra komponált zenére a Balaton három pontjáról lövik majd fel a tűzrakétákat, a szervezők szerint ilyen látványos tűzijáték még nem volt Balatonfüreden. Több ezren lesznek a parton.

 

Augusztus 18-20-a között hagyományteremtő szándékkal indul útjára a Nagyon Balaton ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton-régiót érintő, programsorozat keretében három nap alatt tucatnyi helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok, új fesztiválok indulnak, számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra és Alsóörsön újra koncertet ad az LGT. A nemzeti ünnepet a Balaton közepéről indított, a budapestihez hasonló látványos tűzijáték zárja majd. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők.

Füreden is három napon át zajlanak a zenei programok, a rendezvénysorozat keretében ad koncertet Lajkó Félix, de a Kisfaludy Színpadon zenél majd még a Vukán – Berkes – Kőszegi Super Trió, Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor, a Hot Jazz Band, a Balázs Elemér Group, a Rozsnyai trió, a Szőke Nikolett Quartet és Berki Tamás.

A 15 perces ünnepi tűzijáték este kilenc órakor kezdődik.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.