Oldal kiválasztása

Forgalomkorlátozás a nemzeti ünnepen

Szerző: | 2013-08-17.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep kiemelt rendezvényei miatt forgalomkorlátozás lesz a városban, a menetrend szerinti járatok mellett újabbakat is indít a Volán. Délelőtt a Szent István téren városi ünnepség, este a Kisfaludy színpadon koncertek, közben pedig 21 órakor tűzijáték a Tagore sétányon.

 

Délelőtt 10.30-kor a Szent István téren rendezik a városi ünnepséget, 21 órakor kezdődik a minden eddiginél látványosabb tűzijáték, amely a budapesti központi tűzijáték része, a tűzrakétákat a Tagore sétány előtt elhelyezett uszályról lövik fel. Részletek itt.

Az alsóvárosi rendezvények helyszínén a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel forgalomkorlátozásokra kell számítani a Zákonyi, Jókai, Zsigmond, Csokonai, Deák Ferenc, valamint a Szabadság utca útvonalakon. A korlátozás időszakosan teljes útzárral is történhet.

A Tagore sétányon a tájékoztatás érdekében információs pont működik, ahol a rendezvények részleteiről lehet majd tájékozódni.

Augusztus 20-án a Volán az utasforgalom kiszolgálása céljából a menetrend szerinti járatokon túl, az alábbi helyi járatokat indítja: Balatonarács felé a Hajóállomásról 21.30-kor indul járat. Az 1/A vonalán a Hajóállomásról indul: 21.45, 22.00, 22.30, 23.00, 23.30 és 24.00 órakor.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004