Turizmus Világnapja

A Magyar Turizmus Zrt. idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdet a szeptember 27-én tartandó Turizmus Világnapja alkalmából, amelynek központi témája ezúttal a turizmus és a víz kapcsolata lesz. Füreden egyebek mellett térítésmentes idegenvezetés indul a Vitorlás térről.

 

A Turizmus Világnapja kapcsán a turisztikai szakma a vendégbarát szolgáltatások jelentőségére igyekszik felhívni a figyelmet, valamint a folyamatos szemléletformálás szükségességére. Az akcióval továbbá tudatosítani kívánják a szervezők, hogy a turizmus milyen fontos szerepet tölt be a magyar gazdaságban.
A Magyar Turizmus Zrt. széles körű szakmai összefogást hirdet annak érdekében, hogy legyen a Turizmus Világnapja minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítik a belföldi és külföldi vendégeket.

Balatonfüreden szeptember 27-én, a világnap alkalmából egy órás ingyenes idegenvezetést tart a városban Kissné Hevesi Edit, a délután öt órakor kezdődő séta a Vitorlás térről indul. Itt állomásoznak majd a Balaton Regionális Marketing Igazgatóság munkatársai is, akiktől az érdeklődők között ajándékokat osztanak szét. A nap folyamán a Lóczy-barlangot látogató felnőttek kedvezményes jegyet válthatnak, a Tourinform Irodába betérők pedig kisebb ajándékokat kapnak. Szeptember 28-án a Balatonfüred-Siófok-Balatonfüred útvonalon közlekedő menetrend szerinti hajójáraton pedig bemutatkozik a Balaton-felvidéki Nemzeti Park – áll a helyi turisztikai egyesület tájékoztatójában.

balatonfured.hu
foto: Gehring János

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.