Van-e élet a szezonon túl?

A statisztikák szerint kimagaslóan sok turista látogatott el idén nyáron a Balatonhoz, az északi parton pedig egyértelműen Füred volt a legnépszerűbb úti cél. Vajon a 2012-es év legjobb wellness szállójának választott Anna Grand Hotelben milyen volt a szezont, egyáltalán van-e élet a szezonon túl?

 

Az elmúlt húsz évben nem volt annyi vendég a Balatonnál, mint idén – derült ki a szállásadók statisztikájából. A hosszú kánikula miatt a strandokon is nagy volt a forgalom, a város két fürdőjében, a Kisfaludyn és az Esterházyn, például többször is soha nem látott vendégszámot regisztráltak.

Az Anna Grand Hotel illetve az Ipoly Szálló elsősorban a belföldi turistáknak köszönhetően, csaknem teltházzal üzemelt a főszezonban, sőt az őszi-téli időszakra is sok előfoglalás érkezett. A fürediek továbbra is 20%-os kedvezménnyel használhatják a szálloda wellnes részlegét a Vivamus borüzlet, a Borharapó borospince pedig továbbra is kóstolókkal és bemutatókkal várja a vendégeket. A Füred tévé videójában Szijártó Csaba az Anna Grand Hotel igazgatója nyilatkozik.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.