Exkluzív színházi esték

Neves színészek, a maguk műfajában klasszikus darabok, táncszínház, koncert és emlékezés a legendás dalnokra. Kamaraszínházi előadások, rendhagyó módon borkóstolással. Hat előadással, bővített műfaji repertoárral kezdi új évadát az Anna Grand Hotelben a Pannon Várszínház.

 

Október 5-én kezdődik az előadás sorozat, mindjárt egy különleges darabbal. A kortárs tánc egyik legszuggesztívebb alakja Ladányi Andrea lép színpadra a Porcelán című darabban. Krámer Györggyel az együttélést, a párkapcsolat kínjait, megalkuvásait és gyönyörűségét táncolják el. Mert, mint vallják a nő és a férfi kapcsolata törékeny, csillogó, díszes és ünnepélyes, hideg és csörömpölő, mint a porcelán.
A sorozat novemberi előadásán Kálloy Molnár Péter és Hrutka Róbert koncertjét hallhatja a közönség. Kálloy Molnár Péter mesél, provokál, anekdotázik a dalok között, lesz blues és jazz, líra és humor.
Az idei előadásokat egy igazi kuriózum zárja, Titkos dalok címmel Cseh Tamásra emlékeznek. Cseh Tamás és Bereményi Géza mély és személyes, semmivel össze nem hasonlítható dalai csendülnek majd fel a színpadon.
Klasszikus színházi estét ígér Béres Ilona és Tordai Teri közös játéka (Örkény István: Macskajáték), egy különös álomjáték megidézi Alfonzó alakját, és bemutatják a 30-as évek emlékezetes filmvígjátékát a Meseautót, ezúttal a kor feledhetetlen slágereivel.

Anna Grand Exkluzív Színház – Anna Grand Hotel díszterme

2013. október 5. szombat
PORCELÁN – duettek egy házasságból – Ladányi Andrea és Krámer György előadása

2013. november 16. szombat
PESTI ÁLOM – Kálloy Molnár Péter és Hrutka Róbert koncertje –

2013. december 14. szombat
TITKOS DALOK
– játék Cseh Tamás és Bereményi Géza dalaiból –

2014. március 8. szombat
A SZKALLA LÁNYOK – Örkény: Macskajáték címû kisregénye alapján színpadra alkalmazta: Bereményi Gábor –

2014. április 5. szombat
„IDEFIGYELJENEK, EMBEREK!” – álomjáték Alfonzó életére és paródiáira –

2014. május 16. péntek
Vitéz Miklós – Vadnai László – Márkus Alfréd: MESEAUTÓ – zenés vígjáték –

 

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu
Foto: Gáspár Gábor

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.