Megsarcolta az autósokat

Hetven autóstól szedett be jogosulatlanul parkolási díjat egy 67 éves férfi, aki a Balaton parthoz közeli két utca által határolt területen két éven át űzte tevékenységét. Csalás vétségéért a Veszprémi Járási Ügyészség folytat eljárást ellene.

 

A nyomozás adatai szerint 2010. augusztus közepétől 2012. augusztus 26-áig működtetett parkolót a nyári hónapokban a 67 éves helyi férfi Balatonfüreden, melyet engedély nélkül alakított ki a Balaton parthoz közeli két utca által határolt – nem saját tulajdonát képező – füves területen. A szalaggal elkerített parkolóra tájékoztató táblákkal hívta fel az autósok figyelmét és használatáért parkolási díjat szedett be. A gyanúsítottól lefoglalt nyugtatömbök és nyugták alapján – amelyekben a dátummal együtt feltüntette a gépkocsik rendszámát és a beszedett parkolási díj összegét – 70 sértettet azonosított be a rendőrség – adta hírül a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.