Oldal kiválasztása

Füred az Utazás kiállításon

Szerző: | 2014-02-24.

Az év legnagyobb turisztikai vásárán Füred egy 40 nm-es bemutató standdal lesz jelen, ahol az érdeklődők ízelítőt kapnak a nyár és a kultúra városának hangulatából.

 

A Hungexpo Vásárközpontban február 27. – március 2. között rendezendő kiállításon a helyi turisztikai egyesület új, fiatalos, lendületes arculattal jelenik meg a Balaton régió társkiállítójaként. A stand látványa és az attrakciók is az egészség illetve az aktivitás témaköréhez kapcsolódnak, színesítve a megszokott Balatonfüredi kínálatot.

A kiállítás ideje alatt füredi borokat lehet kóstolni a város standjánál, minden nap más borász kínálja majd portékáit, de az érdeklődők a savanyúvizet is megízlelhetik, kérhetnek információs gyógyászati technológiával (NES) készülő gyors állapotfelmérést is, és persze a városi kiadványok révén értesülhetnek a legújabb füredi ajánlatokról.

Március 1-én, délután két órakor pedig a nyári Dumafüred hangulatát idézi meg Janklovics Péter a Dumaszínház tagja.

Az ország kedvenc utazási vására számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak, akik közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.

A külföldi díszvendég ezúttal Tunézia, a hazai díszvendég Pécs lesz, a kiemelt kulturális partner pedig Matyóföld. A hagyományos turisztikai börze nagykövete Kandász Andrea, műsorvezető, akivel az eseményt megelőző hetekben és a kiállítás alatt is többször találkozhatnak majd.

A kiállítás első napján Utazás Fórum konferenciát tartanak, kiemelt téma a családi utazás, mely tematika többször visszaköszön az eseményen. Az utazási irodák családi utazási ajánlatait egy különálló szigeten jelenítik majd meg, így a tematikus ajánlatokat keresők egy helyen tájékozódhatnak.

A kiállítás területén gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok működik majd, péntek és vasárnap között pedig egymást követik a különböző színpadi programok, nyereményjátékok és koncertek. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték is, a kiállítás különböző részein felállított játékpontokon kicsiknek és nagyoknak közösen az utazásra való készülődés jegyében kell különböző feladatokat megoldani.
A külföldi díszvendég Tunézia standján kézműves gyerekjátszó programokat, néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak rendeznek.

A kiállítással egy időben és egy belépőjeggyel látogatható a Karaván Szalon, kemping és karaván kiállítás és a BringaExpo és most először az Afrika Expo.

Belépőjegy közönségnapokra helyszínen: 1900 Ft, online elővételben 1500 Ft, kiállítói belépő: 3000 Ft.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Dés László koncert

2024-08-10. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Dés László és négy színész koncertje.

Neoton koncert

2024-08-09. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Nagykoncert.

A padlás

2024-08-01. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Musical.

Hírek, Agora

Hírek

Értékek-nek

2024.07.28.

Egyetértek. Most néztem meg a báli képeket és idén is rengeteg, értelemtől csillogó szempárt, tekintetet láttam. Ha innen nézem, végül…

Érték(ek válsága)

2024.07.27.

Volt régebben itt egy hozzászólás, hogy már rég nem arról szólnak az események, többek közt az Anna-bál, amiről kellene, már…

locsolás

2024.07.26.

Néhány helyen láttam a városban, hogy úgy locsolják a közparkokban a növényeket hogy a leveleiket is zuhanyoztatják. Dicséretes, hogy a…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Monis Banner
2
Bahart