Füredi szálloda sikere

Minőség Díjat kapott a Hotel Silver Resort Hotel.

A Hotel Silver Resort Hotel több külön dicséretet kapva elnyerte a Minőség Díjat, amelyet három évre ítélt oda a Magyar Turizmus Zrt.

A hotel 2013-ban pályázott először a szakmai szervezet által kibocsátott Minőség Díjra. A minősítés során a vendég-, és szakmai elvárások alapján készült több száz pontból álló kritériumrendszernek kellett megfelelni. A FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj valamint, két egymást követő évben elnyert World Travel díj után kapott újabb újabb elismerést a füredi hotel.

A szálloda az elismerő oklevelet ünnepélyes keretek között,február 27-én, az Utazás Kiállításon dr. Komoróczki István, a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkárától, illetve Denéné Tóth Marianna, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesétől vehette át.

A Minőségi Díjat az a magyar turisztikai szolgáltató nyerheti el, amely különleges és folyamatos erőfeszítéseket tesz szolgáltatásai minőségének javítása érdekében. A díj garancia arra, hogy az adott szálloda magas szintű minőségi szolgálgatást nyújt és megfelel a kategóriáján belül elvárható követelményeknek.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.