Oldal kiválasztása

Füredi tárlat – Pályázat képzőművészeknek

Szerző: | 2014-03-10.

A város képzőművészeti kiállításra szóló pályázatot írt ki, amelyre a Füredhez kötődő alkotók, zsűrizett munkáit várják. Az augusztusban nyíló tárlat anyagából külön katalógus készül.

 

 

– Fontosnak tartjuk, hogy a városhoz kötődő művészek időről-időre bemutatkozhassanak a helyi lakosok illetve az idelátogatók előtt. Úgy tervezzük, hogy kétévente rendezünk egy közös tárlatot, amelyre csak zsűrizett alkotásokkal lehet pályázni. Új vagy legfeljebb három éve készített alkotásokat várunk. A város fontosnak tartja az elkészült alkotások dokumentálását is, ezért a kiállításról külön katalógus készül majd – nyilatkozta a balatonfured.hu kérdésére Hári Lenke alpolgármester.

A pályázatra a Balatonfüreden és a környéken élő illetve alkotó amatőr képzőművészek jelentkezhetnek.  A beérkezett pályaműveket az önkormányzat által felkért képzőművészeti lektorátus zsűrizi majd. A kiállítás a Kisfaludy Galériában lesz előreláthatólag 2014. augusztus 23-szeptember 30. között.

A pályázók részvételi szándékukat március 31-ig jelezhetik a program koordinátoránál, a benyújtandó alkotásokat legkésőbb május 7-ig kell leadni.

A pályázati kiírás részletei itt olvashatók.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004