Új Nemzedék Központ

A zánkai Új Nemzedék Központ valódi tartalommal tölti meg Európa legnagyobb ifjúsági komplexumát. Színes programokat kínál fiataloknak, családoknak, cégeknek egyaránt.

 

A festői környezetben elhelyezkedő központ kiváló színtere lehet kulturális és sportfesztiváloknak, gólyatáboroknak, edzőtáboroknak, egyéni, csoportos üdüléseknek, illetve konferenciáknak.

A központ nyáron háromezer, a téli időszakban hatszáz fő befogadására alkalmas. A szállások mellett a vendéglátóhelyek széles választéka, sport- és kulturális létesítmények állnak a vendégek rendelkezésére továbbá egy 500 fős konferencia-központ biztosítja a rendezvények, konferenciák magas színvonalú lebonyolítását.

Zánka saját strandja és kikötője várja a Balaton szerelmeseit, a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni vágyó vendégeit. A Zánkaland kalandpálya különböző nehézségű pályái között válogathatnak a kalandra vágyók. A Haditechnikai park pedig tartalmas szabadidős programot nyújt minden korosztály számára.

Az Ifjúsági Centrum iskolai és iskolarendszeren kívüli oktató, nevelő feladatokat is ellát. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő erdei iskolája alsósoknak és felsősöknek kínál erdei iskolai programokat, foglalkozásokat. Kitűnő helyszíne lehet osztálykirándulásoknak, gyermektáboroknak.
Látogasson el az Új Nemzedék Központba, gazdagodjon felejthetetlen élményekkel, itt mindenki megtalálja azt, amire vágyik!
További részletes tájékoztatás a központról és szolgáltatásairól itt.

(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.