Oldal kiválasztása

Új Nemzedék Központ

Szerző: | 2014-03-10.

A zánkai Új Nemzedék Központ valódi tartalommal tölti meg Európa legnagyobb ifjúsági komplexumát. Színes programokat kínál fiataloknak, családoknak, cégeknek egyaránt.

 

A festői környezetben elhelyezkedő központ kiváló színtere lehet kulturális és sportfesztiváloknak, gólyatáboroknak, edzőtáboroknak, egyéni, csoportos üdüléseknek, illetve konferenciáknak.

A központ nyáron háromezer, a téli időszakban hatszáz fő befogadására alkalmas. A szállások mellett a vendéglátóhelyek széles választéka, sport- és kulturális létesítmények állnak a vendégek rendelkezésére továbbá egy 500 fős konferencia-központ biztosítja a rendezvények, konferenciák magas színvonalú lebonyolítását.

Zánka saját strandja és kikötője várja a Balaton szerelmeseit, a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni vágyó vendégeit. A Zánkaland kalandpálya különböző nehézségű pályái között válogathatnak a kalandra vágyók. A Haditechnikai park pedig tartalmas szabadidős programot nyújt minden korosztály számára.

Az Ifjúsági Centrum iskolai és iskolarendszeren kívüli oktató, nevelő feladatokat is ellát. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő erdei iskolája alsósoknak és felsősöknek kínál erdei iskolai programokat, foglalkozásokat. Kitűnő helyszíne lehet osztálykirándulásoknak, gyermektáboroknak.
Látogasson el az Új Nemzedék Központba, gazdagodjon felejthetetlen élményekkel, itt mindenki megtalálja azt, amire vágyik!
További részletes tájékoztatás a központról és szolgáltatásairól itt.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004