Oldal kiválasztása

Női fehérneműt lopott

Szerző: | 2014-03-11.

Erkélyről emelte el a harmincéves férfi a bugyit.

Március 9-én, hajnali kettő óra körül egy férfi Balatonfüred belvárosában, egy társasház erkélyére bemászott és onnan női fehérneműt tulajdonított el, majd úgy menekült el, hogy a lámpája a zsebében bekapcsolva maradt.

A bejelentést követően kiérkező szolgálatban lévő járőrök a helyszín közelében perceken belül elfogták E. F. 30 éves füredi lakost, akinél megtalálták az eltulajdonított kétezer forint értékű fehérneműt. Elfogását követően a férfit szabálysértési őrizetbe vették – tájékoztatott a füredi rendőrkapitányság.

Szintén a városban történt március 7-én késő este, hogy R. P. 19 éves veszprémi, B. B. 19 éves balatonfüredi, Sz. B. 19 éves veszprémi lakosok miközben egy diszkóban szórakoztak egyikük felborított egy cserepes tuját a szórakozóhely teraszán, egy másikat pedig levitt a teraszról. Mivel nehéz volt a cserepes növény barátja segítségével elkezdték húzni az úttesten, majd tíz méter után az út közepén hagyták és elindultak a közelben lévő hotel irányába.

A rendőrök tetten érték őket, közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított velük szemben a Balatonfüredi Rendőrkapitányság.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004