Oldal kiválasztása

A part hajnalban – Képgaléria

Szerző: | 2014-03-13.

Egy horgász, madárcsicsergés, két futó, a Halász és a Révész szobor valamint a végtelen nyugalom – ez fogadta a fényképészt a hajnali füredi parton. Fotógaléria Vörös Ákos képeiből.

 

 


Vörös Ákos
1984-ben született Veszprémben. Kisebb nagyobb megszakításokkal azóta is a Balaton mellett, Aszófőn él. 2012 óta kezdett el komolyan foglalkozni a fényképezéssel. Balatonfüredet rendszeresen fényképezi, mint mondja, a város különleges fotótéma egyedi épületeivel, formáival, hangulatos részleteivel.

Vörös Ákos hajnali képsorozata. Katt a kis képre.

{photogallery}2331{/photogallery}

– A napfelkelte élményét egyszer mindenkinek meg kell tapasztalni. A korán kelés nehézségét feledteti a látvány, a csend, a természet ébredése, a nyugalom és az a leírhatatlan, különleges érzés. És ha mindez Füreden van, akkor a Révész és a Halász között megjelenő napkorong csak erősíti az élményt – így Vörös Ákos. További részletek itt.

Továbbra is fontosnak tartjuk a Füredhez kötődő fotográfusok illetve a városról készült képeik bemutatását. Várjuk a Balatonfüredről és a tóról készült, közlésre alkalmas fényképeket, vagy akár archív felvételeket. A fényképeket a szerző nevének feltüntetésével, esetleges megjegyzésével együtt publikáljuk. A fotók elküldhetők a szerkesztőség címére (szerkesztoseg@balatonfured.hu) vagy megoszthatók a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/balatonfured.hu

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004