A neten dicsekedett

Közösségi oldalán számolt be a lopásról. A férfi azonnal lebukott.

 

Vádemelési javaslattal küldte meg a Balatonfüredi Rendőrkapitányság az ügyészségnek E. Gy. 32 éves balatonfüredi és B. Zs. 34 éves vászolyi lakosokkal szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt folytatott büntető ügyet.

A bűncselekményt február 7-én, az esti órákban egy balatonfüredi vállalkozás telephelyén követte el a két gyanúsított, akik közül az egyik a vállalkozás alkalmazásában állt. A két férfi közül az egyik, a közel 200.000,- Ft. értékű hegesztő elektródákat, kerekeket és ipari seprűgépet, már nap közben összekészítette, majd a munkanap végén a telephelyen kívülre helyezte el, és az éjszaka folyamán a másik férfi segítségével elszállította. A sértett azonban még időben észlelte a lopást, és azonnal feljelentést tett, valamint jelezte, hogy az egyik elkövető közösségi oldalán beszámolt egy ismerősének a lopás sikeréről.

A nyomozók azonnal intézkedtek, a házkutatás során az eltulajdonított tárgyakat lefoglalták, így a csalással okozott teljes anyagi kár megtérült.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.