Oldal kiválasztása

Új edző a kézilabdacsapatnál

Szerző: | 2014-05-02.

Júliustól György László veszi át a csapat irányítását.

 

A Balatonfüredi KSE 2014. júliusától két évre szóló szerződést kötött György Lászlóval, a jövőben a szakember irányítja az NBI-es csapat munkáját. A lejáró szerződésű Sótonyi Lászlót váltó új tréner nem csak az első csapat vezetőedzője lesz, hanem szakmai igazgatóként a Balatonfüredi KSE teljes szakmai irányításáért felel majd.

György László háromszor nyerte el a füredi juniorokkal a bajnoki címet. Ifistái egy ezüstöt, egy negyedik és egy ötödik helyezést értek el. A jelenlegi első osztályú keret 13 tagja az ő utánpótlás csapataiban edződött, többen szerepet kaptak a korosztályos válogatottakban.

A BKSE a hazai két nemzetközileg jegyzett élcsapathoz képest, de a közvetlen riválisaihoz mérten is szerényebb költségvetésből gazdálkodik. Nem tud és nem is akar nagy neveket igazolni. A csapatnál a három éve elkezdett utánpótlás koncepció következetes tovább vitele a cél. A jövő füredi kézilabdáját a saját nevelésű játékosokra kell építenünk. Erre a legalkalmasabb személy György László – áll az egyesület tájékoztatójában.

A Csurgó elleni bajnoki bronzéremért folyó mérkőzéseken még Sótonyi László ül a csapat kispadján. Az első meccs Füreden lesz, május 4-én 18.30 órakor. A két győzelemig tartó párharc visszavágója Csurgón lesz, miként az esetleges harmadik találkozó is. (Május 10. és 14.)

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004