Oldal kiválasztása

Kötekedtek a hotelben

Szerző: | 2014-05-28.

Két, erősen ittas férfit állított elő két füredi hotelben a rendőrség.

A múlt hétvégén az egyik füredi hotelben este tíz óra után egy szállóvendég erősen ittas állapotban kiabált, zaklatta a többi vendéget, majd a felszolgáló kezéből kiütötte a tányért.
A szálláshely vezetősége azonnal telefonon bejelentést tett a füredi rendőrkapitányságra. A kiérkező Nagy Róbert rendőr főtörzsőrmester közlekedési járőr elfogta és előállította P. B. Csaba 40 éves székesfehérvári lakost, aki olyan ittas állapotban volt, hogy a kapitányságról be kellett szállítani a Veszprém Megyei Kórházba.
A férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárást rendeltek el.

Szintén a hétvégén, vasárnap éjfélkor az egyik füredi hotelben egy ittas állapotban lévő férfi agresszívan viselkedve zaklatta a vendégeket egy zártkörű rendezvényen. A helyszínre kiérkező járőrök igazoltatták K. Zoltán 33 éves szombathelyi lakost, aki nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra került. Az előállítás során a férfin kábítószer fogyasztására utaló klinikai tünetek mutatkoztak, az elvégzett kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt jelzett.
K. Zoltán ellen szintén büntetőeljárást rendelt el a füredi kapitányság.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004