Oldal kiválasztása

Tavalyi árakon látogatható az aquapark

Szerző: | 2014-06-08.

Június 13-án nyit az Annagora Aquapark. Több programmal, éjszakai fürdőzéssel, minőségi szolgáltatásokkal, a tavalyi árakon várja a látogatókat az élményfürdő. Füredieknek félárú jegy.

 

– Tavaly jó évet zártunk, mintegy hetvenezer vendégünk volt, az elsősorban a gyermekes családoknak kedvező, megosztott belépők sikeresnek bizonyultak, így ezen nem változtatunk idén sem. A jól bevált rendezvényeink mellett több programnak szeretnénk a nyáron helyet adni, tervezzük, hogy játszóházat is nyitunk – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére a vízi élménypark üzemeltetési igazgatója. Váradi Szabó István hozzátette: júliustól van lehetőség a már megszokott éjszakai fürdőzésre, idén azonban csak péntekenként és szombatonként lesz nyitva éjjel egyig a park, bízva abban, hogy a hétvégére koncentrálva még hangulatosabbak lesznek ezek az alkalmak.

Az élménypark a tavalyi árakon látogatható, a felnőtt alapáras strandjegy 2500-ba, az éjszakai strandjegy mindenkinek 1500-ba kerül majd, a 140 centiméter alatti gyerekek pedig 2000 forintért jöhetnek be az élményfürdőbe. A csúszdajegyek is változatlanok: 5, 10, 15, vagy 20 csúszásra jogosítót lehet belőlük venni, ezeket a belépéskor kapott karórán írják jóvá. Tíz csúszás kétezer-, a húsz csúszás háromezer forintba kerül.
A megszokott kedvezmények megmaradtak: három év alatt ingyenes az aquapark, a születésnaposok 100 forintért léphetnek be, a helyi lakosok pedig idén is 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe.
Újdonság, hogy idén már az aquapark honlapján keresztül online is lehet jegyet vásárolni. Az elektronikus úton megváltott jeggyel érkezőket soron kívül engedik be a fürdőbe.

– A nyitásra minden készen lesz. A gyep jó állapotban van, parkosítottunk, a parkon belüli szolgáltatókkal megegyeztünk, idén is minőségi kínálatot tudunk nyújtani, sőt egy új koktél bár is nyílik. Továbbra is nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, minden csúszdát és élményelemet átvizsgálunk, a fürdőzés zavartalanságát pedig közel negyven úszómester és csúszdafelügyelő vigyázza majd – fogalmazott Váradi Szabó István.

Több kiemelt rendezvény lesz az aquaparkban. Mindjárt kezdésként június 14-15-én itt rendezik meg a strandröplabda bajnokság egyik fordulóját, majd a tavalyi nagy siker után július 11-én újra ideköltözik a Class FM ‘Morning Show’-ja, augusztus 16-án pedig az igen népszerű éjszakai fürdőzős-zenés buli a Beachball parti várja a vendégeket.

Az aquapark augusztus 31-ig minden nap nyitva tart 9-19 óráig, az éjszakai nyitva tartás pedig július 1. és augusztus 24. között minden pénteken és szombaton, este 7-től éjjel 1-ig lesz. Az első éjszakai nyitva tartás július 4-én lesz.

A 3,5 hektáros Balatoni élményfürdő 2500-3000 látogatót képes befogadni egyszerre, a wellness részlegben pedig egy időben 100-150-en tudnak kikapcsolódni. Évente átlagban hetvenezren látogatják az Annagora Aquaparkot, ahol temperált külső és beltéri medencék, 32 fokos gyermekmedencék, 12 óriás csúszda illetve 3 gyermek csúszda és szaunákkal, gőzkabinokkal, illatkamrával, jégbarlanggal és tepidáriummal ellátott wellness részleg valamint Magyarország legnagyobb hullámfürdője és az egyedüli, kisgyermekeknek épített hullámfürdő várja a látogatókat. Bővebb információk a parkról itt olvashatóak.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004