Az Eötvös Cirkusz előadásai a városban

Nagy kaland című új műsorával látogat a városba az Eötvös Cirkusz. Kalózok a porondon, futurisztikus artisták, egyedi produkció alaszkai farkasokkal, és fesztiváldíjas elefánt előadás.

 

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést tartogat a világhírű Eötvös Cirkusz új műsora. Az Eötvös Cirkusz 40 fős társulata az Aquapark előtti téren felállított óriás sátorban várja az érdeklődőket.

Kalózok színes kavalkádja a manézsban, látható lesz Nelly a lábzsonglőr különleges produkciója a párizsi Burlesque Cirkusztól. Caroline a forróvérű spanyol légtornász, Angliából, James Bond az erő egyensúlyozó, a jövő cirkuszából futurisztikus artisták különleges előadása. Papagáj show, indiánok és cowboyok harca, izgalmas lovas bemutató.
A Monte-carlói cirkuszfesztiválon Arany Bohóc díjat nyert elefánt produkció is látható lesz a füredi műsorban, amelynek igazi szenzációja az alaszkai farkasok fellépése lesz.

Az első előadás június 28-án, szombaton este nyolc órakor lesz.

A cirkusz augusztus 24-ig vendégeskedik a városban. Minden este nyolc órakor rendeznek előadást, szombatonként hat órakor is lesznek előadások. Minden vasárnap szünnap.

Családbarát kedvezmény: minden kedden és szerdán, egy felnőtt jegy vásárlása esetén egyet fizet kettőt kap kedvezmény, többi napokon 500 Ft kedvezmény. Pénztár nyitva: 10-18 óráig, információ: 30/401-9507 telefonszámon.

A honlap Facebook oldalán, egy lájk és megosztás ellenében jegyeket lehet nyerni az előadásra.

(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.