Oldal kiválasztása

A Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. tevékenységeinek fejlesztése

Szerző: | 2014-07-03.

Projektzáró rendezvényt tart a térségi turisztikai TDM szervezet, a Balaton Best Nonprofit Kft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014. június 30.

A Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. 2011-ben indította útjára azt a turisztikai projektet, amely egy időbeli meghosszabbítást követően június 30-án zárul. A Balaton Best térségi TDM szervezet KDOP-2.2.1/D-2011-0001 azonosító számú ’Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése’ című projekt keretén belül megvalósított tevékenységeket mutatja be rövid a záró rendezvényen. A projekttámogatás összege: 53.122.000, -Ft.

A Balaton Best térség, a ’Balaton legjava’, Tihany, Balatonfüred, Csopak, Lovas, Paloznak, Alsóörs, Felsőörs és Balatonalmádi települések hagyományosan erős turisztikai kínálattal rendelkező területét öleli fel. A területen négy helyi turisztikai szervezet összefogásából alakult meg a térségi szervezet, a Balaton Best. A szervezet célja a termékfejlesztés, a profi vendégkezelés, attrakciófejlesztés, a térségi gazdasági- és közösségfejlesztés megvalósítása a térségi turizmus megerősítése, azaz célirányos kommunikáció, összefogás, az európai best practisek hazai adaptálása által.
A projektzárón bemutatásra került a projekt keretében megvalósult fő tevékenységként a Balaton Best térségi turisztikai kártyarendszer, amely több mint 70 szolgáltatót, több mint 40 szállásadót és az érintett települések minden egyes önkormányzatát érintve együttműködésben kínál prémium kedvezményt a térségbe érkező turistáknak. A kártyarendszer a turista számára teljesen ingyenesen vehető igénybe, azzal prémium kedvezményekhez, presztízs érzéshez juthat. A Balaton Best Card elnevezésű kártya a Balaton nyári időszakát követő, szezonon kívüli termékfejlesztésben is nagy szerepet játszik, hiszen a szolgáltatások integrálásával, összegyűjtésével, azok koncentrált értékesítésével a helyi szolgáltatókat segíti.
A projektzáró keretében Vászolyiné Dobrosi Ágnes Teodóra ügyvezető ismertette a projekt elemeit, majd rövid beszélgetésre került sor.

A projektzáró rendezvénnyel kapcsolatos részletekről további információk: http://balatonbest.hu/hu/best-programok Kapcsolattartó: Antal Zsuzsanna, antal.zsuzsanna@balatonbest.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004