Pálffy Károlyné független jelölt

A 2. számú választókerületben indul a független jelölt.

Pálffy Károlyné független jelöltként a 2. számú választókerületben ismét megméretteti magát. A 63 éves, nyugdíjas pedagógus, aki a jelenlegi önkormányzati -testületnek is a tagja, 34 éve él a város lakótelepén.

– Volt és van módom megismerni, megérteni az ifjúság, az aktív korúak és az idősek problémáit, gondjait, nehézségeit is itt a lakótelepen. 16 éve képviselem függetlenként a választóimat és dolgozom a lakókörzetem és a város fejlődéséért, boldogulásáért. Az elmúlt 4 évben a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság elnökeként és a Humán Erőforrás Bizottság tagjaként tevékenykedtem. Emberi kapcsolataimban a legfontosabb értéknek a hitelességet, az empátiát és a toleranciát tartom- fogalmazott Pálffy Károlyné, aki hozzátette: folytatni kell a megkezdett városépítő és fejlesztő munkát, a lakótelep környezetének és az itt élők életkörülményeinek javítását, lehetőséget kell adni a fiataloknak a szabadidő aktív eltöltésére és az időseknek a nyugodt pihenésre.
Részletes bemutatkozás a Füred tévé videójában.

A független jelölt elmondta, szeptember végén eljuttatja a választópolgárokhoz az elmúlt négy év munkájáról szóló beszámolót, illetve a programját.

A hivatalos választási kampány augusztus 23-án, szombaton, a szavazást megelőző ötvenedik napon kezdődik. A választópolgárok jövő hétfőtől már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon.
A balatonfüredi képviselő-testületbe nyolc egyéni képviselő kerül be a választókerületekből, három pedig a jelölő szervezetek listájáról a töredék szavazatok alapján. A jelölteknek a választókerületben élők egy százalékának ajánlását kell megszerezniük, a polgármester-jelöltnek pedig minimum 300 ajánlást a választási törvény szerint. A választópolgárok ajánlócédulák helyett már íveken ajánlhatnak képviselőjelölteket, és egy választópolgár több jelöltet is támogathat.
Az alaptörvény szerint az eddigi négy év helyett, ezúttal ötre választhatunk polgármestert illetve képviselő-testületet.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.