Oldal kiválasztása

Pálffy Károlyné független jelölt

Szerző: | 2014-08-31.

A 2. számú választókerületben indul a független jelölt.

Pálffy Károlyné független jelöltként a 2. számú választókerületben ismét megméretteti magát. A 63 éves, nyugdíjas pedagógus, aki a jelenlegi önkormányzati -testületnek is a tagja, 34 éve él a város lakótelepén.

– Volt és van módom megismerni, megérteni az ifjúság, az aktív korúak és az idősek problémáit, gondjait, nehézségeit is itt a lakótelepen. 16 éve képviselem függetlenként a választóimat és dolgozom a lakókörzetem és a város fejlődéséért, boldogulásáért. Az elmúlt 4 évben a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság elnökeként és a Humán Erőforrás Bizottság tagjaként tevékenykedtem. Emberi kapcsolataimban a legfontosabb értéknek a hitelességet, az empátiát és a toleranciát tartom- fogalmazott Pálffy Károlyné, aki hozzátette: folytatni kell a megkezdett városépítő és fejlesztő munkát, a lakótelep környezetének és az itt élők életkörülményeinek javítását, lehetőséget kell adni a fiataloknak a szabadidő aktív eltöltésére és az időseknek a nyugodt pihenésre.
Részletes bemutatkozás a Füred tévé videójában.

A független jelölt elmondta, szeptember végén eljuttatja a választópolgárokhoz az elmúlt négy év munkájáról szóló beszámolót, illetve a programját.

A hivatalos választási kampány augusztus 23-án, szombaton, a szavazást megelőző ötvenedik napon kezdődik. A választópolgárok jövő hétfőtől már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon.
A balatonfüredi képviselő-testületbe nyolc egyéni képviselő kerül be a választókerületekből, három pedig a jelölő szervezetek listájáról a töredék szavazatok alapján. A jelölteknek a választókerületben élők egy százalékának ajánlását kell megszerezniük, a polgármester-jelöltnek pedig minimum 300 ajánlást a választási törvény szerint. A választópolgárok ajánlócédulák helyett már íveken ajánlhatnak képviselőjelölteket, és egy választópolgár több jelöltet is támogathat.
Az alaptörvény szerint az eddigi négy év helyett, ezúttal ötre választhatunk polgármestert illetve képviselő-testületet.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Jókai-napok

2024-05-03-04. Jókai Emlékház

Megemlékezés, irodalmi est.

Zeneiskolai koncert

2024-04-28. 17.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Művészeti csoportok hangversenye.

< 2024 >
Április
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Hírek, Agora

Hírek

Sebességmérési akció

A rendőrség az egész országot érintő sebesség-ellenőrzési kampányt tart. Balatonfüreden is mérnek.

Lezárják a Kossuth utcát

Május 1-jén majális lesz a Kossuth utcán, ezért annak felső részét lezárják. Íme, a részletek.

Verspályázat

A város ebben az évben is meghirdeti a Salvatore Quasimodo verspályázatot.

Agora

  • aggódó lakótelepiek2024-04-22 11.58AgoraA Köztársaság utcai lakótelep lakói közül nagyon sokan, és nagyon aggódva figyeljük, ami az utolsó ház és a Kéki patak
  • Öreghegyi nyugdijas2024-04-21 19.22AgoraTisztelt Somogyi úr, az öreghegyiek nevében köszönöm a gyors intézkedést!
  • elkeseredett nyugdíjasok2024-04-21 14.46AgoraT. Probio (?) nem tudom, ki a pontos címzett. A Közt. úti lakótelep északi vonulatában, ahol az iskola, óvoda és

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004