Brada Faloda már házhoz is

Új szolgáltatásokkal bővül a város legnépszerűbb étkezdéjének, a Brada Falodának a kínálata. A hónap közepétől házhoz is szállítják az ételeket, lehet ebédet és vacsorát is rendelni.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezdében eddig is nagy volt a kínálat, naponta legalább harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. Most az igényekre reagálva november 17-től a hét hat napján ételkiszállítást is vállalnak. Az ebédet egy nappal előbb, délelőtt 11 óráig lehet megrendelni, akár egyetlen napra is. Lesz délutáni kiszállítás is, délután négy órától este kilencig lehet leadni a megrendeléseket.

– Nagy volt az igény arra, hogy ne csak a gyorsétteremben lehessen enni. Akárcsak az étkezdében, a házhozszállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk. A délelőtti kiszállításnál a teljes étlapról lehet választani, vagyis a paleo, a glutén mentes, a zsírszegény, és reformkonyhai ételeket is lehet kérni. A délutáni házhozszállításnál igyekszünk újdonságokat is adni, lesz kézműves hamburger saját magunk pácolta hússal, pizzák, saláták, palacsinták, csőben sült ételek, frissen sültek. Füreden nem kérünk kiszállítási díjat – összegzett Rummelné Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A mesterszakács férjével, Rummel Ferenccel együtt három éve üzemelteti a gyorséttermet, amely az évek alatt a leglátogatottabb étkezde lett a városban. Bőséges étlapjukkal, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékkal, rendelhető tortáikkal, pogácsáikkal a fürediek, de az idelátogatók kedvencévé is váltak. Mint mondják: azt főzik, amit maguk is megennének, és ez így is van, mert amolyan olaszosan, a teljes stáb minden nap ott ebédel a gyorsétteremben.

Az étel kiszállításokat minden héten hétfőtől-szombatig a 87/787-806 telefonszámon lehet kérni. A déli kiszállítást egy nappal előbb 8-11óra között lehet igényelni, a hétfőre kért ételt szombaton kell megrendelni, 08-11 óráig. A délutáni kiszállítást, hétfőtől-szombatig, 16-21 óra között lehet kérni. A kínálat a bradafaloda.hu oldalon, a gyorsétteremben hozzáférhető étlapon illetve az étkezde Facebook oldalán látható.

November végétől többféle beiglit lehet előrendelni illetve megvásárolni a gyorsétteremben. A Brada Faloda továbbra is vállal ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.

(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.