Oldal kiválasztása

Füred, Balaton és fagyi télen is!

Szerző: | 2015-01-26.

Télen sem áll meg az élet a Balatonnál, érdemes ilyenkor is ellátogatni a tóhoz és persze Füredre, ezt mutatta meg a Bergmann cukrászda és a Kredenc Borbisztró a hétvégi rendezvényeivel.

 

Kulturális programok, gasztronómia, laza hangulat, jó zenék – ezt kínálta a Kávéházi ízkarnevál elnevezésű három napos rendezvény Füreden. Olaszrizlinges franciakrémes és színi előadás a Bergmann cukrászdában, fagyizás mínusz három fokban a Vitorlás téren, a legjobb balatoni borászatok borai és az ország legfrissebb Michelin-csillagos éttermének séfje a Kredencben.

A Balatoni kör rendezvénye nem akar se többet se kevesebbet, mint megmutatni: a Balaton és persze Füred mind a négy évszakban különleges hely, amely a feeling mellett tartalmas kikapcsolódást is nyújt.
Videó a rendezvényről, benne egy kis szubjektív összegzés a füredi vendéglátásról Dobai András révén. A Füred tévé felvétele itt.

– Jó példával szerettünk volna előállni: a nyári szezonon kívül is lehet és érdemes programokat szervezni, és igen, létezik a vendéglátással foglalkozók között is összefogás. Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Füred télen is kedvelhető hely, és a balatoni vendéglátás is lehet minőségi. A turista szezon nagyon tartalmas a városban, azt nem lehet és nem is kell tovább terhelni, szezonon kívüli eseményekre viszont szükség van. Mi laza légkört, jó zenéket, amolyan szubmediterrán hangulatot ígérünk estékre, a könnyed beszélgetős, zenélgetős kulturális kínálat új alternatívát nyújt itt a Balatonnál – vélekedik Dobai András a Kredenc tulajdonosa.

– A Balaton minden évszakban szép, hiszünk benne, hogy Füreden nemcsak nyaralni és strandolni lehet, hanem mindegyik évszakban kínál lehetőségeket. Itt vannak a legjobb kulturális programok, gyönyörű a természeti környezet és van mit megmutatni a gasztronómiában is – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Bergmann Ernő üzletvezető helyettes.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004