Oldal kiválasztása

Diákolimpiát nyertek a füredi gimnazisták

Szerző: | 2015-01-28.

Országos diákolimpiát nyert a Lóczy Lajos Gimnázium fiú kézilabda csapata. György László a legjobb edző, Deák Máté pedig a legtechnikásabb játékos díját vehette át.

Aranyérmet szerzett a Lóczy Lajos Gimnázium fiú kézilabda csapata a diákolimpia VI. korcsoportjában. A győri tornán nyolc csapat mérte össze a tudását. A területi döntők után a fürediek mellett Tatabányáról, Orosházáról, Csurgóról, Balmazújvárosból, Budapestről és Győrből érkeztek középiskolások a diákolimpiára.
A döntőben a Lóczy csapata 25:24-re azt a Tatabányát győzte le, akiktől a selejtezőben még kikaptak.

Az aranyérem mellett két különdíjat is haza hozhatott a füredi csapat, hiszen György László a legjobb edzőnek járó díjat, Deák Máté pedig a legtechnikásabb játékos címet érdemelte ki.
A tornagyőzelem egyúttal azt is jelenti, hogy a Diákolimpiai világbajnokságon a Lóczy Lajos Gimnázium fiú kézilabda csapata képviseli majd Magyarországot.

Az országos döntőben szereplő játékosok: Kiss Arnold, Sneider Bence, Orbán Barnabás, Deák Máté, Szöllősi Olivér, Bordács Bence, Győri Mátyás, Horváth László, Orbán Ákos, Pethő Ákos, Hajnal Márton, Vízi Benjámin, Turcsán Dávid valamint Máthé Dominik.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004