Oldal kiválasztása

Tavaszi akciók a Margaréta Hotelben

Szerző: | 2015-02-16.

Tavaszi all inclusive csomag, sétahajózós húsvéti ajánlat, kerti, zenés mulatság Pünkösdkor, új masszázsok, már napi jeggyel is látogatható wellness részleg. A Margaréta Hotel kínálata.

A tavaly félmilliárdos beruházás révén új épületszárnnyal és szolgáltatásokkal bővült hotel akciós tavaszi árakkal, új programkínálattal, és wellness lehetőségekkel várja a vendégeket.

Tágas, ízlésesen berendezett új szobáival, minőségi ételkínálatával, a többféle szaunát, pezsgőfürdőt, gyerekmedencét és még játszósarkot is kínáló galériás wellnessrészlegével, családbarát szolgáltatásaival a Margaréta a város legnépszerűbb hoteljei közé tartozik, tavaszi kedvező áraival pedig méginkább érdemes megfontolni egy hosszú füredi hétvége eltöltését a szállóban.

A hotel a kiemelt tavaszi kínálatában extra kedvezményt nyújt a vendégeknek, külön program ajánlattal várják Húsvétkor és Pünkösdkor a látogatókat, és újdonság a szállóban igénybe vehető masszázs is. A részletes ajánlatok a hotel honlapján találhatók.

– Jelentősen bővítettük a szolgáltatásainkat, a korábbinál vidámabb, komfortosabb környezetet tudunk nyújtani a vendégeinknek. Sokat várunk az egyedi kialakítású, modern technikai berendezésekkel felszerelt rendezvény teremtől, a meleg konyha korszerűsítésétől. Az állandó szolgáltatások mellett rendszeresen jelentkezünk különböző akciókkal, ilyen például most a Bombajó tavaszkezdés programunk, az ünnepekre szóló külön ajánlat vagy az új masszázs lehetőségek. Minőségi vendéglátás a célunk, egy barátságos, családias hangulatú szálloda, elérhető árakkal – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes igazgató, aki családjával még 2006-ban vette át a szálloda üzemeltetését.

A hotel északnyugati részéhez hozzáépített új, három szintes Dália szárnyban 14 légkondicionált szoba, – köztük két összenyitható családi illetve két elegáns lakosztály -, várja a pihenni vágyókat. Az összesen 64 szobás hotel új, ízléses és hangulatos wellness részlegében két pezsgőmedence, egy gyermekmedence, finn-, bio- és infraszauna, trópusi élményzuhany, dézsazuhany, jégoltár, só-, aroma- és fényterápiás szoba, masszázs ágyak illetve napozó terasz várja a vendégeket. Ráadásul a wellnesst nem csak a szálló vendégei használhatják, napi, gyermek és délutános jegyek is kaphatók ide.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart