Tavaszi akciók a Margaréta Hotelben

Tavaszi all inclusive csomag, sétahajózós húsvéti ajánlat, kerti, zenés mulatság Pünkösdkor, új masszázsok, már napi jeggyel is látogatható wellness részleg. A Margaréta Hotel kínálata.

A tavaly félmilliárdos beruházás révén új épületszárnnyal és szolgáltatásokkal bővült hotel akciós tavaszi árakkal, új programkínálattal, és wellness lehetőségekkel várja a vendégeket.

Tágas, ízlésesen berendezett új szobáival, minőségi ételkínálatával, a többféle szaunát, pezsgőfürdőt, gyerekmedencét és még játszósarkot is kínáló galériás wellnessrészlegével, családbarát szolgáltatásaival a Margaréta a város legnépszerűbb hoteljei közé tartozik, tavaszi kedvező áraival pedig méginkább érdemes megfontolni egy hosszú füredi hétvége eltöltését a szállóban.

A hotel a kiemelt tavaszi kínálatában extra kedvezményt nyújt a vendégeknek, külön program ajánlattal várják Húsvétkor és Pünkösdkor a látogatókat, és újdonság a szállóban igénybe vehető masszázs is. A részletes ajánlatok a hotel honlapján találhatók.

– Jelentősen bővítettük a szolgáltatásainkat, a korábbinál vidámabb, komfortosabb környezetet tudunk nyújtani a vendégeinknek. Sokat várunk az egyedi kialakítású, modern technikai berendezésekkel felszerelt rendezvény teremtől, a meleg konyha korszerűsítésétől. Az állandó szolgáltatások mellett rendszeresen jelentkezünk különböző akciókkal, ilyen például most a Bombajó tavaszkezdés programunk, az ünnepekre szóló külön ajánlat vagy az új masszázs lehetőségek. Minőségi vendéglátás a célunk, egy barátságos, családias hangulatú szálloda, elérhető árakkal – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes igazgató, aki családjával még 2006-ban vette át a szálloda üzemeltetését.

A hotel északnyugati részéhez hozzáépített új, három szintes Dália szárnyban 14 légkondicionált szoba, – köztük két összenyitható családi illetve két elegáns lakosztály -, várja a pihenni vágyókat. Az összesen 64 szobás hotel új, ízléses és hangulatos wellness részlegében két pezsgőmedence, egy gyermekmedence, finn-, bio- és infraszauna, trópusi élményzuhany, dézsazuhany, jégoltár, só-, aroma- és fényterápiás szoba, masszázs ágyak illetve napozó terasz várja a vendégeket. Ráadásul a wellnesst nem csak a szálló vendégei használhatják, napi, gyermek és délutános jegyek is kaphatók ide.

(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.