Oldal kiválasztása

Napelemes rendszer kivitelezése a balatonfüredi Radnóti Miklós és Eötvös Lóránd Általános Iskolák épületein

Napelemes rendszer kivitelezése a balatonfüredi Radnóti Miklós és Eötvös Lóránd Általános Iskolák épületein KEOP 4.10.0/A/12/2013-1031 „Napelemes rendszer kivitelezése a balatonfüredi Radnóti Miklós és Eötvös Lóránd Általános Iskolák épületein” projekt keretében 48 millió forint támogatással. Balatonfüred Önkormányzata napelemes rendszer kivitelezését végezte el kiváló minőségű, hatásfokú és élettartammal rendelkező napelem modulokból.

A napelemes rendszer névleges villamos teljesítménye 25,235kWp. A termelőegység telepítése a Radnóti Miklós és Eötvös Lóránd Általános Iskolák tetején működik. A cél az épület villamos fogyasztásának részbeni kiváltása volt, megújuló energiaforrással működő termelő berendezéssel.

A napelemes saját energia előállító beruházás hosszú távú befektetés. A rendszer kiépítésével egyszeri beruházást hajtott végre az önkormányzat. Ezt követően a rendszer kiszámítható módon 25 éven keresztül biztosít az intézmény számára tiszta energiát. A beruházást követően az előállított energiát nem kell megvásárolni a szolgáltatótól.

A rendszer élettartama során semmilyen zavaró tényezővel nem bír (zaj, szennyezés), valamint minimális karbantartás igényű, évi 1 alkalommal szükséges a munkálatok végzése. A rendszer folyamatos monitoring rendszerrel rendelkezik.
A beruházás kivitelezője: GÁTIBA SOLÁR kft.
A Projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozással valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

balatonfured.hu

Megosztás

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004