Oldal kiválasztása

Brada Faloda – Vendéglátás jó szívvel

Szerző: | 2015-03-09.

Nem telik el úgy hónap, hogy ne állna elő valami újdonsággal a város legnépszerűbb étkezdéje, a Brada Faloda. Frissített étlap, bővebb desszert és saláta választék, megújított déli ételkihordás.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezdében eddig is nagy volt a kínálat, naponta legalább harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. Most az igényekre reagálva naponta többféle gyümölcsleves, friss saláta és új receptek alapján készült sütemények is felkerültek a repertoárba.

– Négy hónapja döntöttünk úgy, hogy a gyorsétterem kínálatából ételkiszállítást is vállalunk. Ebédet és vacsorát is lehet rendelni nálunk, változás a kezdetekhez képest, hogy most már az ebédet is közvetlenül a rendelés után szállítjuk. Nagy az igény az ételkiszállításra, idősek, kismamák, munkahelyen ücsörgők, családosak egyaránt élnek a lehetőséggel. Az esti kiszállításnál a pizzák, a saját készítésű hamburgereink és a frissensültek a legnépszerűbbek. Akárcsak az étkezdében, a házhoz szállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk – így Rummel Ferenc szakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A mesterszakács feleségével együtt négy éve üzemelteti a gyorséttermet, amely az évek alatt a leglátogatottabb étkezde lett a városban. Bőséges étlapjukkal, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékkal a fürediek, és az idelátogatók kedvencévé váltak. Mint mondják: azt főzik, amit maguk is megennének, és nemcsak mondják, hanem teszik is, hiszen amolyan olaszosan, a teljes stáb minden nap ott ebédel a gyorsétteremben.

– Nem lehet leállni az újításokkal, úgy gondolom időről-időre meg kell újulnunk ahhoz, hogy érdekes és szerethető maradjon a gyorsétterem. Fejlesztjük az éttermet, hol új pultot veszünk, hol képernyőket, hogy kulturáltabban kínáljuk a napi menüt. Az ételsoron is rendszeresen változtatunk, nem csak szezonálisan, hanem egyszerűen azért, hogy ne legyen unalmas az étlapunk. Kipróbálok új recepteket, süteményeket, figyelem mi válik be közülük, azokat aztán felvesszük a repertoárba. Igyekszem a paleo étrendet is amennyire lehet változatossá tenni. Az a tapasztalatom, hogyha hosszútávon minőségi szolgáltatást adunk, valóban odafigyelünk a vendégek igényeire, akkor az mindenképpen kamatozik. Jót kell adni és akkor szeretni fognak minket is és az ételeinket is – mondja Rummelné Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A déli kiszállítást minden héten hétfőtől-szombatig 9 és 13.30 között lehet megrendelni a 87/787-806 telefonszámon. A teljes étlapról szabad a választás, vagyis a paleo, a glutén mentes, a zsírszegény és reformkonyhai ételeket is lehet kérni. A délutáni kiszállítást hétfőtől-szombatig, délután négy órától este kilencig lehet kérni.

A kínálat mostantól innen a honlap címoldaláról is közvetlenül elérhető illetve hozzáférhető az étkezde Facebook oldalán is.

A Brada Faloda továbbra is vállalja torták, pogácsák, hidegtálak előrendelését, ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004