Lemondott a kézis szakvezető

Azonnali hatállyal felmondott György László, a BKSE utánpótlás vezetője.

A Balatonfüredi KSE elnöksége sajnálattal és a tény előtt értetlenül állva közli, hogy György László, az utánpótlás szakág vezetője 2017 nyaráig szóló szerződését azonnali hatállyal felmondva, csapatait és játékosait a szezon közepén magukra hagyva távozik Füredről – áll a klub által kiadott közleményben.

György Lászlónak elévülhetetlen érdemei vannak a füredi kézilabda eddigi sikereiben. Juniorjaival háromszor nyerte meg az országos bajnokságot. Ifistáit bajnoki- és kupa érmekhez segítette. A BKSE jelenlegi sikeres felnőtt keretének több, általa is nevelt játékos a meghatározó tagja, sőt néhányan már a magyar válogatott keretébe is meghívást kaptak. Másodedzőként része volt a felnőtt csapat sikereiben is.

György Lászlóra hosszú távon és komoly feladatokat szánva számítottak Balatonfüreden. Ez az együttműködés szakadt meg azonnali felmondásával, aminek módját, valamint csapatainak, játékosainak a futó szezon befejezése előtti magukra hagyását méltatlannak érezzük eddigi sikereihez, az általunk is megismert edzői hitvallásához képest – áll a klub közleményében.

A BKSE elnöksége az egyesület utánpótlás nevelése irányításával Kárpáti Krisztián szakedzőt bízza meg.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.