Oldal kiválasztása

Egy napon át mérnek

Szerző: | 2015-04-08.

Speedmarathon április közepén. Átfogó ellenőrzést tartanak.

Az Európai Unió TISPOL (European Traffic Police Network) tagállamainak területén 24 órás, összeurópai sebesség ellenőrzést, úgynevezett speedmarathont rendeznek április 16-án 6 órától április 17-én 6 óráig.
A Speedmarathon sebesség ellenőrzésben a magyar rendőrség is részt vesz, a megyében és Balatonfüreden is számos helyen kell majd traffipaxra számítani. Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, és nem a szankcionálás – áll a rendőrség tájékoztatójában, bár a dokumentált jogsértések esetén a jogszabályoknak megfelelően intézkedik majd a hatóság.

A megye lakosságának lehetősége van javaslatokat tenni arra, hogy ebben az időszakban hol mérjék az autósokat. A beérkező javaslatok közül a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében jelöli ki az ellenőrzési helyszíneket és időpontokat. Az ellenőrzési helyekről tájékoztatást ad a rendőrség.

A traffipax helyszínekre a speedmarathon@veszprem.police.hu e-mail címen lehet javaslatokat küldeni, legkésőbb április 14-én, 07.30-ig.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004